• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

24.09.2020

16:00

Treći krug Meridian TOP PETARDA takmičenja - Pogodi najduži tiket i osvoji Playstation + PES igricu!

Ostali sportovi

Treći krug Meridian TOP PETARDA takmičenja - Pogodi najduži tiket i osvoji Playstation + PES igricu!

Podeli vest

U toku je velika nagradna igra kladionice Meridian – najduži pogođeni tiket donosi Sony 4 + PES, a registracija na meridianbet.rs 1000 RSD bonusa bez uslova

Lista se vratila "na staro" sa svim fudbalskim ligama, a u kladionici Meridian na redu je treća runda velike nagradne igre. Najjače fudbalske lige od prošlog vikenda u punom su jeku na tiketima, pa je idealan trenutak za treći po redu ciklus poklona u Meridianu.

Sastavi dobitni tiket sa najvećim brojem parova i od Meridiana na poklon dobijaš Playstation 4 i PES igricu!

Kao što si navikao, da bi učestvovao u igri, dovoljno je da u petak uplatiš 500 RSD na svoj online nalog pre početka velikog kola na tiketima, kao i da na listiću budu samo parovi Top 5 najjačih evropskih liga.

Evo i duplo bolje vesti - ukoliko se još uvek nisi registrovao, uradi to sada i uzmi 1000 RSD na poklon bez ikakvih uslova.

To je ukratko rezime treće faze velikog Meridianbet takmičenja koje startuje u petak, u čast nove fudbalske sezone i početka najjačih liga, jer znamo da tiket bez njih nikada nije isti.

Sjajno je kada ti je za nagrade dovoljno da uživaš, a to je moguće samo u kladionici Meridian


Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija