• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2020

13:16

RAT ODNEO ŽIVOT! VELIKA TUGA U JERMENIJI! Šampion u dizanju tegova poginuo na ratištu u Nagorno-Karabahu!

Ostali sportovi

RAT ODNEO ŽIVOT! VELIKA TUGA U JERMENIJI! Šampion u dizanju tegova poginuo na ratištu u Nagorno-Karabahu!

Podeli vest

Jermenska Federacija za dizanje tegova objavila je da je višestruki nacionalni šampion Tatul Harutjunan ubijen u borbama u Nagorno-Karabahu

Borbe između Jeremenije i Azerbejdžana oko regiona Nagorno-Karabah ušle su u drugu nedelju, a rat je uzeo šampiona Jermenije.

Federacija je objavila vest o smrti sportiste, ali nije iznela više detalja.

- Sa velikim žaljenjem izveštavamo vas da je tokom tenzija u Nagorno-Karabgu ubijen član APF, višestruki šampion Jeremenije i naš dobar prijatelj Tatul Harutjunjan. Molim vas prihvatite naše najdublje saučešće u ime Jermenske federacije za dizanje tegova. Počivaj u miru, heroju - navodi se u saopštenju.

 

 

Sukob koji traje jedan je od najgorih eskalacija tenzija oko regiona koji je dugo mirovao. Reč je o enklavi, većinom naseljenom Jermenima, koja je međunarodno priznata kao deo Azerbejdžana.
Borbe su počele 27. septembra kada su Baku i Jerevan jedno drugo optužili za agresiju na granici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija