• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

08:21

(VIDEO) BOLESNIK! Pojavio se NOVI SNIMAK NAPADA na Oliveru!

Ostali sportovi

(VIDEO) BOLESNIK! Pojavio se NOVI SNIMAK NAPADA na Oliveru!

Podeli vest

Proslavljena srpska maratonka Olivera Jevtić napadnuta je tokom trke od 10.000 metara u Sofiji

Muškarac u crnoj dukserici ju je gurnuo dok je trčala i ona je pala. Naša atletičarka je udarila  glavom o zemlju i tako je zaradila hematom.

Foto: Printscreen You Tube/APphoto

 

Ukazana joj je lekarska pomoć, a posle svega je izjavila da ne zna ko je muškarac koji je nasrnuo na nju.

-  Već u ponedeljak ujutro obavila sam u Užicu brojne lekarske preglede, urađeni su snimci glave i kuka. Uprkos bolovima, pokazalo se da ništa nije polomljeno i to je dobra vest. Rečeno mi je da mirujem još 24 časa i da su prognoze dobre - rekla je Olivera.

Pojavio se novi snimak ovog incidenta. Na njemu se vidi kako je muškarac nekoliko sekundi odmeravao Jevtićevu i ponom je namerno gurnuo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija