• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2020

07:15

PREKINUTE PRIPREME NACIONALNOG TIMA! Reprezentativac ima koronavirus

Ostali sportovi

PREKINUTE PRIPREME NACIONALNOG TIMA! Reprezentativac ima koronavirus

Podeli vest

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore prekinula je pripreme pošto je jedan igrač pozitivan na koronavirus, saopštio je Vaterpolo i plivački savez Crne Gore (VPSCG).

- Treninzi u petak veče i subotu nisu održani, po nalogu nadležnog epidemiologa, zbog sumnje da jedan igrač ima simptome koronavirusa, iako on dva dana pre toga nije trenirao sa ekipom. Sumnje su potvrđene i igrač od sinoć ima pozitivan nalaz na Kovid-19 virus - saopšteno je iz Saveza.

Kako prenose podgoričke Vijesti, bilo je planirano da "ajkule" od 26. do 28. oktobra učestvuju na turniru u Zagrebu, ali je on u petak otkazan.

- Svi ostali igrači koji su bili na pripremama, kao i članovi stručnog štaba, poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome. U prevenciji zaštite njihovog zdravlja, svi su podvrgnuti testiranju i nalazi ostalih igrača su negativni - dodaje se u saopštenju VPSCG.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija