• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2020

20:04

(FOTO) U ČAST TRAGIČNO PREMINULE BOBANE! Osvanuo DIRLJIVI MURAL!

Ostali sportovi

(FOTO) U ČAST TRAGIČNO PREMINULE BOBANE! Osvanuo DIRLJIVI MURAL!

Podeli vest

Poznata srpska streljašica Bobana Veličković Momčilović preminula je usled komplikacija i posledica koje su ostale posle porođaja

Njeni sugrađani iz Bora su joj, tim povodom posvetili mural na zgradi Sportskog centra gde se danas može videti Bobanin lik, uz poruku da je ona bila i ostala ponos tog grada.

Bobana Veličković-Momčilović bila je i ostala ponos načeg grada. Bila je petostruka šampionka u streljaštvu, uvek... Posted by Kancelarija za mlade Bor on Петак, 20. новембар 2020.


- Bobana Veličković-Momčilović bila je i ostala ponos načeg grada. Bila je petostruka šampionka u streljaštvu, uvek ponosna na Bor u kom je rođena i odrasla. Uvek motivisana, nasmejana i puna energija i kao takva ostaće i zapamćena. U znak sećanja na ovu Boranku oslikan je mural na Sportskom centru Bor, da svojom veličinom podseća na to koliko je Bobana značajna za ovaj grad i koliko se njeni uspesi poštuju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija