• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2020

15:14

LUDNICA U NAŠOJ GRUPI! Evo šta je potrebno Srpkinjama protiv Hrvatica!

Ostali sportovi

LUDNICA U NAŠOJ GRUPI! Evo šta je potrebno Srpkinjama protiv Hrvatica!

Podeli vest

Posle dve runde U C grupi na Evropskom prvenstvu u Danskoj i Norveškoj na čelu je Hrvatska sa dva trijumfa, nad Mađarskom i Holandijom, pred meč sa Srbijom koji će imati veliki značaj

Bez obzira na to što je Hrvatska pobedila Holandiju, a Srbija poražena od Mađarske, imaće naša reprezentacija priliku da bude prva.

Pobeda nad Hrvatskom sigurno vodi dalje, možda čak i sa maksimalna četiri boda za prenos u drugu fazu, što je izuzetno bitno donosi dobre šanse u borbi i za medalje. Takav epilog je moguć ako Holandija pobedi Mađarsku i ode dalje zbog boljeg međusobnog skora, uz trijumf Srbije nad Hrvatskom.

Foto: fra2018.ehf-euro.com

 

Drugi scenario je da Srbija savlada Hrvatsku, a Mađarska bude bolja od Holandije. Tada bi izabranice Ljubomira Obradovića prenele dva boda, isto kao i Mađarska i Hrvatska u trouglu u kojem je svako svakog nadigrao.

Ako Srbija izgubi od Hrvatske, prošla bi dalje ako Holandija izgubi od Mađarske. Ništa naša reprezentacija ne bi prenela, ali bi prošla u drugu fazu.

Najgori scenario za Srbiju jeste da izgubi od Hrvatske, a Holandija bude bolja od Mađarske tada bi se stvorio još jedan mogući trougao. U tom bi tri selekcije imale bi po pobedu i dva poraza, ali bi Srpkinje ispale zbog lošije gol razlike vrlo verovatno.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Gleda se gol razlika u tom trouglu između tih reprezentacija, a Srbiji ne ide na ruku to što je izgubila 12 razlike od Mađarske.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija