• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.12.2020

09:38

(VIDEO) PREOKRET! Štefanek besan zbog suđenja "izuo rvačke patike"!

Ostali sportovi

(VIDEO) PREOKRET! Štefanek besan zbog suđenja "izuo rvačke patike"!

Podeli vest

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek poražen je u subotu u četvrtfinalu Svetskog kupa u Beogradu od Rusa Mumina Abulajeva.

On je nakon tog meča, u kojem je bilo dosta spornih odluka, revoltiran, simbolično "izuo rvačke patike", kako je zabeleženo na društvenim mrežama, a što se, inače, u svetu sporta tumači kao oproštaj od karijere, kako je to i Tanjug protumačio na instagram profilu agencije.

Štefanek se u toku večeri, međutim, javio Tanjugu i rekao da nije završio karijeru i da će možda danas nastupiti u repesažu. I predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković veruje da će se Štefanek danas pojaviti u repesažu.

- Davor je bio veoma nezadovoljan suđenjem, zato je to uradio. Ipak, ima šansu da kroz repesaž dođe do bronze i verujem da će se takmičiti. U svakom slučaju, Svetski kup je njegovo poslednje takmičenje u karijeri -  rekao je Trajković za Tanjug.

 

Štefanek je 2016. sa Olimpijskih igara u Riju Srbiji doneo zlato, srebro i bronzu je osvajao na Svetskom prvenstvu i tri srebra i dve bronze na Evropskom prvenstvu.

Štefanek je i presednik Sportskog saveza Srbije.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija