• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2020

15:39

VANJA UDOVIČIĆ NA TRENINGU VATERPOLISTA! Delfini dobili bolje uslove, novi balon.../FOTO/

Ostali sportovi

VANJA UDOVIČIĆ NA TRENINGU VATERPOLISTA! Delfini dobili bolje uslove, novi balon.../FOTO/

Podeli vest

Ministar Udovičić posetio je sportski centar "Milan Gale Muškatirović”, gde je u koordinaciji Ministarstva omladine i sporta i Vaterpolo saveza Srbije postavljen balon na bazenu

Tom prilikom ministar se uverio u odlične uslove za treniranje i rekreativno bavljenje sportom koji novopokriveni olimpijski bazen nudi.

Foto: tanjug

 

Reč je o balonu koji se nalazi iznad bazena i pruža plivačima i vaterpolistima najbolje uslove za treninge, kao i za rekreaciju tokom cele godine.

Ministar Udovičić imao je pirliku da prisustvuje i treningu seniorske vaterpolo reprezentacije u novim, boljim uslovima. Sa njim su danas bili i Filip Filipović kapiten reprezentacije, Dejan Savić selektor, Viktor Jelenić predsednik Vaterpolo saveza Srbije, Dušan Mandić, Radimir Drašović i Duško Pjetlović

Foto: tanjug

 

- Posebno mi je zadovoljstvo, kao bivšem kapitenu, što sam danas na treningu seniorske vaterpolo reprezentacije koja i ovde, u novootvorenom balonu sportskog centra „Milan Gale Muškatirović”, od sada ima najbolje uslove za pripreme i trening tokom cele godine. Ovakvi projekti obezbeđuju ne samo bavljenje vrhunskim, već i rekreativnim sportom. Ministarstvo omladine i sporta će nastaviti sa ulaganjem u sportsku infrastrukturu, jer ulaganje u sport je investicija za budućnost i u sportu, ali i u zdravstvenom smislu - izjavio je ministar Udovičić.

Foto: tanjug

 

Balon kojim je prekriven spoljni olimpijski bazen SRPC „Milan Gale Muškatirović” dao je dodatnu vrednost tom objektu, pružajući mogućnosti da profesionalni sportisti i rekreativci imaju idealne uslove za bavljenje sportom tokom cele godine.

Predsednik VS S Viktor Jelenić rekao je da zatvoreni balon velika stvar za srpski vaterpolo, posebno u vremenu pandemije korona virusa.

Foto: tanjug

 



- Uspeli smo da stavimo balon na SRPC 25. maj. Zahvaljujem se predsedniku Aleksandru Vučiću, Vladi i opštini Stari grad koji su nam to omogućili. Ovo je velika stvar za reprezentativne selekcije i za klubove u Beogradu. Znamo da je poslednji bazen u Beogradu izgrađen 1979. godine. Ovo je prvi korak i da ćemo ubrzo imati novi bazen - rekao je Jelenić.

Izabranici Dejana Savića sinoć su počeli pripreme, koje će trajati do 29. decembra i nastaviće se posle novogodišnjih praznika 3. januara.

Reprezentaciju Srbije od 8. do 10. januara čeka učešće na evropskom delu kvalifikacija Svetske lige u Debrecenu, gde će igrati za plasman od petog do osmog mesta.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija