• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2021

14:42

ODREĐENO! Poznat raspored utakmica u kvalifikacijama za Olimpijske igre

Ostali sportovi

ODREĐENO! Poznat raspored utakmica u kvalifikacijama za Olimpijske igre

Podeli vest

Ženska rukometna reprezentacija Srbije prvi meč na kvalifikacionom turnira za Olimpijske igre u mađarskom Đeru odigraće 19. marta protiv Rusije

Raspored kvalifikacionog turnira za Ol, koji će se od 19. do 21. marta održati u mađarskom Đeru je poznat, a srpske rukometašice će prvi put posle Seula 1988. godine imati priliku da se nađu na najvećoj sportskoj smotri.

Za to će morati da budu među dve najbolje na turniru sa selekcijama domaćina, Rusije i Kazahstana, koji će igrati umesto reprezentacije Kine.

Raspored mečeva: petak, 19. mart: Mađarska-Kazahstan (17 sati), Rusija-Srbija (20); subota, 20. mart: Mađarska-Srbija (17:30), Rusija-Kazahstan (20:30); nedelja, 21. mart: Srbija-Kazahstan (17:30), Mađarska-Rusija (20:30).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija