• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.03.2021

16:00

RADNIČKI BEZ BORBE U ČETVRTFINALU KUPA EVROPE! Strazbur suspendovan!

Ostali sportovi

RADNIČKI BEZ BORBE U ČETVRTFINALU KUPA EVROPE! Strazbur suspendovan!

Podeli vest

Revanš meč osmine finala Kupa Evrope izmedju vaterpolista Strazbura i Radničkog, koji je u trebalo da se igra u subotu, otkazan je pošto je francuska ekipa suspendovana zbog kršenja kovid protokola LEN-a

Kako je saopštio vaterpolo klub Radnički, kompletna ekipa Strazbura trebalo je da u sredu odradi obavezne testove na korona virus, ali to nije učinila za razliku od Kragujevčana, pa je na današnjem tehničkom sastanku doneta odluka da se ta ekipa suspenduje, a Radnički izbori prolaz u četvrtfinale.

Pored toga, na testiranju u petak, pred ulazak u karantin, u ekipi Strazbura registrovana su četiri slučaja korona virusa, ali to nije doprinelo suspenziji francuskog predstavnika, već isključivo propust koji su načinili u sredu. Radnički je u prvom meču, odigranom u Kragujevcu, pobedio sa 11:10.



- Francuzi nisu ispoštovali protokol LEN-a, da odrade PCR test dva dana pred ulazak u hotel i to je jedini razlog što utakmica nije odigrana, bez obzira što su četvorica njihovih igrača bila pozitivna. Razočarani smo što nismo igrali, mislim da bi ishod bio isti kao sa ovom odluku, ali putovali smo, potrošili novac, a nismo odigrali meč. Sada nam ostaje da sačekamo žreb i da vidimo raspored u prenatrpanom martu. Nadamo se da ćemo i dalje moći da igramo sa svim ekipama koje izvučemo- rekao je direktor Radničkog Jugoslav Vasović.



Vaterpoliste Radničkog već u sredu očekuje još jedna važna utakmica, derbi za prvo mesto u domaćem šampionatu sa ekipom Novog Beograda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija