• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2021

08:41

PREBIO GA JE! Poljak šokirao Adesanju, naneo mu prvi poraz u karijeri! /VIDEO/

Ostali sportovi

PREBIO GA JE! Poljak šokirao Adesanju, naneo mu prvi poraz u karijeri! /VIDEO/

Podeli vest

Nigerijski MMA borac Izrael Adesanja poražen je prvi put u karijeri

Azrael Adesanja je  izgubio na poene od Poljaka Jana Blašovica u glavnoj borbi večeri na UFC 259 iventu. Poljak je tako obranio naslov prvaka u poluteškoj kategoriji.

Adesanji, prvaku srednje kategorije, ovo je bio prvi poraz u karijeri jednoglasnom sudijsom odlukom. Nakon borbe najavio je da se vraća u srednju kategoriju.

Adesanja je propustio priliku da postane jedan od retkih boraca u UFC-u koji je u isto vreme držao dva pojasa, što je dosad uspelo samo Konoru Mekgregoru, Danielu Kormijeu, Henriju Kehudu i Amandi Nunes.

 

 

- Ne, nije išlo kako sam očekivao, mislio sam da ću pobediti. Nisam mogao spavati sinoć, ali nema veze. Kritičari su glasni, ali ja sam taj koji reskira u ovim borbama - rekao je Adesanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija