• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2021

08:44

PSIHOPATA NAPRAVIO ŠOU! Provocirao Rusa, izgubio, pa psovao i vređao rivala! /VIDEO/

Ostali sportovi

PSIHOPATA NAPRAVIO ŠOU! Provocirao Rusa, izgubio, pa psovao i vređao rivala! /VIDEO/

Podeli vest

Crnogorski MMA borac Vaso "Psihopat" Bakočević poražen je od Rusa Alekseja Mahnog na jednoj revijalnoj borbi održanoj u Moskvi

Bakočević je poražen sudijskom odlukom posle tri runde, tokom meča je rivalu pokazao srednji prst, dok je posle borbe opleo bez dlake na jeziku.

- Poraz sudijskom odlukom nakon tri runde. Crkao sam u 3. rundi, pa me bacio. Inače sam mu rekao da može da ga puui što će da me baci dok sam svež. Protivnik mnogo veći i teži od mene, ali iskreno udara kao p....c. Mogao je do sutra da me lupa, ail mu čestitam na zasluženoj pobedi. Prve dve runde ok, a treća runda katastrofa (koliko me služi memorija). Idemo dalje, hvala svima na podršci. Nema smrti bez sekire - poručio je Bakočević.

Podsećanja radi, malo je nedostajalo da ne dođe do borbe jer Rus u dva pokušaja nije uspeo da prođe merenje.  Najpre je bio teži od 77 kilograma, da bi potom dobio i drugu šansu - ali nije prošao ni granicu od 80 kilograma.

Bakočević nije želeo da odsutane od meča i zbog toga će dobiti više novca kroz honorar


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija