• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2021

08:03

VELIKI SKANDAL! Armstrong se dopingovao, sin uhapšen zbog silovanja!

Ostali sportovi

VELIKI SKANDAL! Armstrong se dopingovao, sin uhapšen zbog silovanja!

Podeli vest

Nema kraja skandalima! Lens Armstrong, kom su mnoge titule u biciklizmu oduzete zbog dopinga, sada ima nove probleme u porodici.

Sin Lensa Armstronga 21-godišnji Luka uhapšen je zbog silovanja. Skandal koji se desio pre tri godine advokati porodice Armstrong pokušavaju da opravdaju kao srednjškolsku ljubav.

Međutim, dokazi ne idu u prilog Luku. U martu 2018. godine Luk je, po tvrdnjama žrtve, u porodičnoj kući silovao devojku od 16 godina. On je dve godine stariji od žrtve, što je jedan od glavnih aduta odbrane, ali postoji i druga strana priče.

Dok se Lukovi advokati pozivaju na tinejdžersku ljubav, devojka koja je nasilje prijavila pre oko pola godine tvrdi da se ne seća vožnje sa zabave do kuće, kao ni ostatka večeri. Ona se sutradan probudila u nepoznatoj sobi, a ubrzo je shvatila šta se desilo tokom noći.

Po zakonima Teksasa, savezne države u kojoj žive, osobe mlađe od 17 godina nisu dovoljno odrasle da bi imale seksualne odnose.

Foto: reuters

 

Podsećanja radi, Lens je zbog dopinga moraoda vrati veći deo nagrada i priznanja. Tako se nekadašnji sedmostruki šampion prestižnog Tur de Fransa danas vodi samo kao osvajač dve etape na trci oko Francuske, dok mu u biografiji i dalje piše da je 1993. godine osvojio Svetsko prvenstvo na otvorenom drumu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija