• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2021

14:22

SRBIN DOBIO NAJTEŽEG RIVALA U DOSADAŠNJOJ KARIJERI! Finac izlazi na crtu Ražnatoviću!

Ostali sportovi

SRBIN DOBIO NAJTEŽEG RIVALA U DOSADAŠNJOJ KARIJERI! Finac izlazi na crtu Ražnatoviću!

Podeli vest

U jubilarnom 10. profi megdanu imaću sebi ravnog rivala. Enbom ima 19 pobeda u 25 mečeva, to dovoljno govori o njemu, poručuje naš bokser

Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski kruzeraš, u ring će 15. maja u Minhenu.

Ekipa koja brine o Veljkovoj karijeri, na čelu sa Nenadom Borovčaninom predsednikom Bokserskog saveza Srbije, svojski se potrudila da nađe adekvatnog rivala. Izbor je pao na sjajnog Finca Samija Enboma (33).

15. maja Minhenu Ražnatović će 10. put ući u profi ring


Momak iz Lahtija do sada je imao 25 mečeva, od čega je 19 rešio u svoju korist, a od toga čak 11 puta nokautirao protivnika!

U organizaciji celog spektakla učestvuje i Aleksandar Petković, svetski šampion, sa svojom kućom “Petko boks promoušn”, koja će i u budućnosti biti zadužena za organizaciju Veljkovih mečeva van Srbije, pre svega na teritoriji Nemačke i Austrije.

Foto: Promo

Sami Enbom

- Finac je prava merka u ovom trenutku razvoja moje karijere. Opasan udarač, 11 nokauta ima iza sebe, 19 pobeda u 25 mečeva. Te brojke dovoljno govore o njegovim kvalitetima. Dobio sam ono što sam tražio, sad je na meni da se spremim za najveći izazov u karijeri. Uskoro ponovo idem u Rusiju, u pakao Vladikavkaza, gde ću sa braćom baćuškama, poznatim po najboljoj školi boksa u Evropi, brusiti formu do megdana. Ne sumnjam da će treneri Vitalij Slavnov i Alan Čehoev iz “Arijana boksing tima”, koji je proizveo osam prvaka sveta, učiniti sve da budem u top formi kako bih se u Nemačkoj prikazao u najboljem izdanju do sada i zabeležio jubilarni deseti trijumf u profesionalnoj karijeri - izjavio je Ražnatović.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva 9
Pobeda 9
Pobeda nokautom 6

UČINAK SAMIJA ENBOMA

Mečeva 25
Pobeda 19
Pobeda nokautom 11
Poraza 6
Poraza nokautom 6


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija