• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.04.2021

10:14

SRPKINJE U BORBI ZA SVETSKO PRVENSTVO! Rukometašice protiv Slovačke u baražu!

Ostali sportovi

SRPKINJE U BORBI ZA SVETSKO PRVENSTVO! Rukometašice protiv Slovačke u baražu!

Podeli vest

Rukometašice Srbije od 18 sati u Šalji igraju protiv Slovačke prvi meč baraža za plasman na Svetsko prvenstvo, koje će se od 1. do 19. decembra održati u Španiji

Novi selektor reprezentacije Srbije Uroš Bregar zadovoljan je kako su tekle pripreme.

- Sve igračice su na visokom nivou, imaju veliku želju i volju i verujem da možemo da pravimo velike i dobre stvari. Istina je da imamo nekih zdravstvenih problema, Trifunović ne putuje sa nama, ali sve ostale igračice su spremne. Sa velikim optimizmom očekujemo ove utakmice i jedva čekamo da počne - rekao je Bregar.

Srednji bek Kristina Liščević ističe da je Srbija tim koji je spreman za nove izazove.

- Ova tri dana smo se fokusirali maksimalo da ispunimo zadatke koji su postavljeni pred nas, kako u napadu, tako i u odbrani. Slovačka nije ni malo jednostavan protivnik. Nikoga ne treba potcenjivati, iako slovimo za favorite, pogotovo zbog novog sistema. Moramo izuzetno koncentrisano da uđemo u obe utakmce, posebno u ovu prvu. Imam puno nade u ovaj tim i očekujemo uvek velike rezultate. Ovo je važna utakmica, nadamo se najboljem jer svi bismo mi voleli da se nađemo u Španiji - kaže Lišćević.

Foto: AP/Photo

 

Jelena Lavko smatra da reprezentacija Slovačke nije ni malo naivna ekipa.

- Jeste da se one nisu dugo pojavljivale na prvenstvima, ali nas par koje smo igrale u Mađarskoj imale smo prilike da igramo sa reprezentativkama Slovačke i mislim da su neugodan protivnik. Ali, ako mi damo svoj maksimum i igramo svoju igru, posebno ono što trener želi od nas i na način na koji je zamislio, ne bi trebalo da bude problema. Mislim da smo sve veoma motivisane da se plasiramo na Svetsko prvenstvo -  rekla je Lavko.

Drugi meč baraža igra se 21. aprila u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija