• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2021

10:59

PALA ODLUKA! Džošua i Fjuri se dogovorili! Evo gde će biti spektakl od 200 miliona funti!

Ostali sportovi

PALA ODLUKA! Džošua i Fjuri se dogovorili! Evo gde će biti spektakl od 200 miliona funti!

Podeli vest

Pala je odluka! Kako prenosi Miror, Tajson Fjuri i Entoni Džošua navodno su izabrali Saudijski Arabiju za mesto "superborbe" vredne 200 miliona funti, čiji će pobednik objediniti sve pojaseve teške kategorije

Sada samo preostaje da se utanači datum borbe Tajosna i Fjurija.

Promoter Edi Hern potvrdio je da su bokseri dali zeleno svetlo za Saudijsku Arabiju, nakon što su među opcijama bile još: Amerika, Rusija, Kazahstan, Singapur, Ujedinjeni Arapski Emrirati...

Foto: Tanjug/AP

Entoni Džošua

Saudija Arabija je već bila domaćin velikog spekrakla, 2019.godine su se borili Entoni Džošua i Endi Rui junior. 

Foto: reuters

Tajson Fjuri

Mediji ipak prenose još ništa nije gotovo dok se ne odredi tačna lokacija kao i datum, a navodno bi borba trebalo da bude 24. jula ili 7. avgusta.

 

Anketa

 

Biće to spektakularni okršaj dvojice Britanaca, za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji, u IBF, WBO, WBA, WBC i IBO verzijama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija