• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir / Informer

04.05.2021

11:41

SRAMNI INCIDENT U KOTORU! Bivši vaterpolista Zvezde i Partizana VREĐAO SRBE I URINIRAO PO CRKVI!

Ostali sportovi

SRAMNI INCIDENT U KOTORU! Bivši vaterpolista Zvezde i Partizana VREĐAO SRBE I URINIRAO PO CRKVI!

Podeli vest

Danilo Adžić, bivši vaterpolista Radničkog iz Kragujevca, Crvene zvezde i Partizana, bio je glavni akter velikog skandala koji se u noći između nedelje i ponedeljka dogodio u Kotoru

Poznati crnogorski vaterpolista, a sada odbornik Demokratske partije socijalista, urinirao je na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu. U njegovom društvu bili su bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić.

Adžić je navodno vređao suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, nakon što ih je upozorila na nedolično ponašanje, prenose "Vijesti". 

Supruga kotorskog paroha je sa prozora obližnjeg parohijskog doma kritikovala mladiće zbog sramnog ponašanja, a oni su počeli da je vređaju čak i na nacionalnoj osnovi.

Iz policije saopšteno je da je patrola na lice mesta upućena odmah nakon prijave.

- Odmah je na lice mesta upućena patrola koja je u blizini… Ispred kafe bara "Karampana" primetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce… Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbeđena i od njih su prikupljena obaveštenja - navodi se iz Uprave policije.

Izvor tvrdi da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.

Zanimljivo, vaterpolista Primorca na svom Instagram profilu ponosno ističe da studira u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 2 godine

Ovoj bagri treba zabraniti ulaz u Srbiju za sledeci 99 godina pa nek uzivaju tamo gde su.Ima Boga...

Milan

pre 2 godine

Svoj trojici momentano doživotna zabrana ulaska u Srbiju i za onog što studira šut karta sa faksa.

laki

pre 2 godine

Izbavite ga sa fakulteta i oduzmite srpsko državljanstvo . Zabraniti mi ulazak u Srbiju trajno. Dosta smo okretali i drugi obraz za šamar.

Bane

pre 2 godine

Dokaz više da su crnogorci najveća govna po svetu, da ih treba proterati iz Srbije i da su šiptari za njih ljudi. A stoka izdajnička je bila dupelizac Turcima, pa švabama, pa Talijanima, pa Nemcima, pa sad šiptarima...Narod pogan, bez imalo časti!

stojanidragica

pre 2 godine

Odma ga izbaciti sa Faxa i zabraniti ulaz u Srbiju na 5 godina!

Vejo

pre 2 godine

Neće ga ova Milova splačina više smet privirit u Beograd.

Rale

pre 2 godine

E sad direktno pitanje,za vas g,Vućićeviću kao nekog ko ima odlične,veze sa vladom Srbije!! Pitam vas da li će te se založiti kod ministra policije da se ovakvim ljudima zabrani ulazak u Srbiju?? Za njih bi to bila najteža kazna.I dali će te obavestiti javnost...jer ako se to ne uradi pada ona priča kako živimo u zlatnom dobu..ovo vas najdobronamernije pitam.

dera

pre 2 godine

Ne moze necovek da uvredi ni jedan bilo ciji verski objekat ! Ovaj je samo na tom mestu ostavio svoj SV , a sam snimak je od koristi, jer ce moci svojoj deci da ga ostavi za uspomenu i vecno secanje na oca koji zapisava crkvu . Kud ces vece casti i casnijeg obraza .

Penzioner

pre 2 godine

Ako je Srbija država, ova trojica neće više ući u nju nikad. Ako ima Srpsko državljanstvo, uzeti ga milogorcu odmah!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija