• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2021

19:03

RAŽNATOVIĆ IDE NA MEGDAN NAJBOLJEM PROTIVNIKU U KARIJERI! Gladan sam boksa i pobeda! PUCAM od SNAGE!

Ostali sportovi

RAŽNATOVIĆ IDE NA MEGDAN NAJBOLJEM PROTIVNIKU U KARIJERI! Gladan sam boksa i pobeda! PUCAM od SNAGE!

Podeli vest

Srpski bokser Veljko Ražnatović odmeriće snage sa gruzijskim kruzerašom Levanijem Lukutašvilijem

Duže od osam meseci Veljko Ražnatović  čeka na svoj 10. ulazak u profi ring i to će se desiti večeras u beogradskom hotelu Hajat (oko 21 čas).

Na reviji svetski poznatog "Petko boks promoušn" tima Veljko će rukavice ukrstiti sa najboljim gruzijskim bokserom Levanijem Lukutašvilijem (26), koji je u poslednjem trenutku uskočio umesto Rusa Denisa Tsarjuka, pošto ovaj nije imao validne lekarske nalaze.

Foto: Privatna arhiva

 

Gruzin je najbolji kruzeraš u svojoj zemlji, a na svetskoj rang listi zauzima 184. poziciju od oko 1.000 boraca, i za 65 mesta je bolje plasiran od rusa koji je trebalo da bude  Ražnatovićev rival u petak uveče!

Do sada je Lukutašvili u karijeri imao 17 mečeva, a zabeležio 10 pobeda, od čega je devet završio nokautiranjem rivala. 

Foto: printscreen

 

Za strah nikada nisam znao! Pozitivne treme ima, sigurno, uvek, ali straha verujte ne. Pucam od snage, nikad nisam bio jači, znate kroz kakve sam pripreme prošao u Rusiji. Jedva čekam večerašnji meč, gladan sam borbe i pobeda. Preduga je pauza, ali korona je bila neumoljiva. Hvala Bogu, situacija se smirila... Neće biti publike u Hajatu, ali svi koji budete uz male ekrane prebacite na Arena Fight kanal i uživaćete, obećavam - u svom stilu će Ražnatović koji večeras juri 10. trijumf u profesionalnom boksu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija