• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

22.06.2021

16:04

NEĆE BITI PRIVOĐENJA PO SOBAMA U TOKIJU! Sportiste izbacuju sa Olimpijskih igara zbog intimnih odnosa!

Ostali sportovi

NEĆE BITI PRIVOĐENJA PO SOBAMA U TOKIJU! Sportiste izbacuju sa Olimpijskih igara zbog intimnih odnosa!

Podeli vest

Organizatori Olimpijskih igara saopštili su da je zabranjen fizički kontakt među sportistima, što znači da se*sa, po kojem su olimpijska sela poznata, neće biti * Ko prekrši mere, preti mu diskvalifikacija i oduzimanje medalja

Sportisti iz celog sveta takmičiće se na predstojećim Olimpijskim igrama u čak 33 sporta i 55 disciplina, ali će im se*s biti zabranjen!

Organizatori najveće sportske smotre, koja će od 23. jula do 8. avgusta biti održana u Tokiju, uveli su stroga pravila kako bi se sprečilo širenje koronavirusa, a pored ostalog, zabranili su i intimne odnose!

150 HILJADA KONDOMA

BIĆE PODELJENO SPORTISTIMA, ALI DA IH PONESU KUĆI

To će se odnositi čak i na bračne parove među sportistima, kojih će u Tokiju i te kako biti. Srbiju će u Japanu predstavljati supružnici Vasić - košarkašica Sonja i veslač Miloš. Tu je i naša strelkinja Sanja Vukašinović, čiji će suprug i kolega Ištvan Peni braniti boje Mađarske.

Alkohol dozvoljen

Svi oni moraće da se udržavaju od se*sa tokom boravka u Tokiju, jer su organizatori zapretili da će žestoko kažnjavati sve koji budu previše bliski.

Foto: Starsportphoto

Sonja Vasić sa mužem, veslačem Milošem Vasićem



- Takmičari moraju da izbegavaju nepotrebne kontakte. Moraju da jedu sami, biće svakodnevno testirani i ne smeju da pričaju u skučenim prostorijama, na primer u liftu ili vozilu. Takođe, zabranjeno je ljubljenje, grljenje, pevanje i igranje, kao i seks. Moraju da budu na distanci od dva metra kada jedu. Kazne koje sleduju u slučaju kršenja mera su novčane, diskvalifikacija, oduzimanje medalja, pa čak i deportacija u slučaju ponovnog prestupa. Ono što će im biti dozvoljeno jeste da unose alkohol u sobe, ali mogu da piju samo kad su sami - navode organizatori.

 

 

Bila muško, takmičiće se kao žena

Kontroverzama na Olimpijskim igrama nema kraja. Novi Zeland će u dizanju tegova predstavljati Lorel Habard (43), koja je nekada bila muško! To će biti prva transseksualna osoba koja će se takmičiti na najvećoj sportskoj smotri. Očekuje se da ova odluka izazove burne reakcije s obzirom na to da će mnogi smatrati da neko ko je bio muško ima fizičku prednost u odnose na žene koje su tako rođene. Habardova je promenila pol 2012. godine.

Uprkos ovim zabranama, Japanci su za olimpijsko selo obezbedili 150.000 ultratankih kondoma od 0,01 milimetar. Ovi prezervativi proizvode se samo u Japanu i izdržljivi su, a na pitanje šta će sportistima kondomi kada im je zabranjen seks organizatori su odgovorili:

- Mogu da ih ponesu kućama kao suvenir i kako bi podizali svest o zaštiti od polnih bolesti - naveo je generalni menadžer olimpijskog sela Takaši Kitajima.

Olimpijska tradicija

Veliko je pitanje kako organizatori misle da spreče seks u olimpijskom selu. U Tokiju bi trebalo da se takmiči oko 12.000 sportista, a ljubavne avanture među učesnicima postale su već deo tradicije Igara. O tome svedoče i podaci da je tokom OI u Londonu 2012. i Riju 2016. u mestima u kojima su bili smešteni takmičari zabeležen porast broja korisnika aplikacija za upoznavanje od čak 129 odsto.
 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!
Live TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!

Zelenski na liniji fronta u Harkovu. Nemačka poručila da se ne plaši pretnji Putina zbog rasporeda raketa. Maduro ponovo predsednik! Erdogan preti da bi Truska mogla da uđe u Izrael. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Mitar Kovač, general i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju Srbije. Uživo u program javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o najnovijim vestima iz Malija.

29.07.2024

21:31

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija