• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.07.2021

20:24

SRPSKA ATLETIČARKA BLISTALA NA EP! Ivana SREBRNA! /FOTO/VIDEO/

srpskiatletskisavez

Ostali sportovi

SRPSKA ATLETIČARKA BLISTALA NA EP! Ivana SREBRNA! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Srpska atletičarka Ivana Ilić osvojila je danas srebrnu medalju na juniorskom Evropskom prvenstvu u Talinu, u trci na 100 metara

Ilić je u finalu ostvarila vreme od 11,42 sekunde, i tako je postala prva sprinterka u istoriji Srbije, koja je osvojila medalju na Evropskom prvenstvu.

- Još uvek sam pod velikim utiskom, ne znam ni šta bi rekla osim da sam jako srećna. Zahvalna sam svima na podršci, pogotovo mom trenerku Draganu Dukancu. Drago mi je što sam bila u prvoj stazi i što sam gledala samo sebe i trčala svoju trku. Ispalo je i bolje nego što smo očekivali. Nadam se da su svi ponosni - rekla je Ilić, a preneo je Srpski atletski savez.

Ona je tokom cele trke bila u prednosti, ali ju je u poslednjih 20 metara prestigla takmičarka iz Republike Irske Rasidat Adeleke (11,34), dok je bronzanu medalju osvojila Džoj Eze iz Velike Britanije (11,44).

Evropsko prvenstvo za juniore u Talinu održava se od 15. do 18. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou
Društvo

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou

Minstarka energetike, Dubravka Đedović Handanović, i azerbejdžanski ministar energetike, Parviz Šahbazov, potpisali su u toku ove nedelje Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zelene energije između dve zemlje, a predstavnici Srbijagasa i azerbejdžanske kompanije SOCAR su potpisali sporazum o snabdevanju gasom koji predviđa dobijanje do milion kubika dnevno za potrebe Srbije.

29.09.2024

16:33

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija