• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

22:51

VELJKOVA POBEDA PREMALO ZA TRIJUMF SOMBORA! Zvezda slavila u prvom meču finala Superlige u boksu!

PR TIGER TEAM

Ostali sportovi

VELJKOVA POBEDA PREMALO ZA TRIJUMF SOMBORA! Zvezda slavila u prvom meču finala Superlige u boksu!

Podeli vest

Veljko pobedio Stankovića, Sombor vreba šansu u revanšu

Istinski boks spektakl viđen je večeras u sali Sportskog društva Crvena zvezda. Domaći tim, koji se zahvaljujući velikoj finansijskoj i organizacionoj pomoći Bokserskog saveza Srbije podigao kao feniks iz pepela, kao jedini neporaženi ligaš dočekao je u prvom meču finala Superlige iznenađenje takmičenja, hit sezone - BK Sombor, koji je bio prvi u drugoj takmičarskoj grupi.

Foto: PR TIGER TEAM

Svih jedanaest mečeva viđeno je u direktnom prenosu na TV Arena sport, a sigurno je najviše pažnje privukao megdan našeg najboljeg kruzeraša, profesionalca Veljka Ražnatovića, koji je u kategoriji do 91 kilogram bio bolji od daleko iskusnijeg Milutina Stankovića i tako doneo svom Somboru dva važna poena. Međutim, na kraju su crveno-beli bili ipak raspoloženiji od gostiju sa severa Srbije i slavili sa 14:8 za 1:0 u seriji.

- Velika mi je čast što sam delio ring sa Stankovićem, jedan od najboljih boraca sa kojim sam ukrstio rukavice. Mogu samo da poručim da ćemo moja braća iz BK Sombor i ja zajedno s njima na trgu u Somboru u petak dati sve od sebe da izborimo majstoricu u borbi za titulu šampiona Srbije - u dahu je posle pobede izjavio Ražnatović.

Revanš meč na program je 23. jula na gradskom trgu u Somboru, a ukoliko dođe do majstorice finala bokserske Superlige Srbije, ona će biti održana u nedelju 25. jula u Inđiji.

Crvena zvezda - Sombor         14:8

JUNIORI

Vladimir Beriša - Vladica Mišković 2:0

Hristofer Dimitrov - Sead Ikanović 2:0 (KO, 3. runda)

SENIORI

Saša Ivanović - Omer Ametović      0:2

Kristijan Jovanović - Rade Joksimović     2:0

Miroslav Ivanović - Semiz Aličić     0:2

Nenad Jovanović - Nazif Sejdi         2:0

Džejlan Toskić - Antonio Biset        2:0

Sandro Poletan - Vladimir Gubaš     2:0

Aleksa Marković - Miloš Terzić       2:0

Milutin Stanković - Veljko Ražnatović     0:2

Kosta Božović - Vladan Babić         0:2


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17