• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2021

07:33

BASKETAŠI RAZBILI KINU! Srbi briljirali pred Jao Mingom!

printscreen Twitter

Ostali sportovi

BASKETAŠI RAZBILI KINU! Srbi briljirali pred Jao Mingom!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije u basketu 3X3 uspešno je startovala na olimpijskom turniru, pošto je u prvom kolu savladala selekciju Kine 22:12

Bila je prva istorijska pobeda Srbije u novom sportu na Olimpijskim igrama.

U početku je Srbija imala problema, pa se do rezultata 5:4 igralo poen za poen. Onda su se naši basketaši odvojili na 9:5, kasnije i 11:8.

Bulut je pogodio sjajnu trojku iz pada za 15:10, a onda se u postavljanju za odbranu spotakao na stopalo rivala.

Pao je na zemlju, delovalo je da ne može da se osloni na nogu, ali na sreću brzo se vratio u igru.

Srbija je brzo stigla do 19:11, a naša selekcija je slavila i pre isteka vremena pri rezultatu 20:13 je Bulut postigao dvojku i tako potvrdio trijumf.


Dejan Majstorović, Aleksandar Ratković, Mihailo Vasić će u sledećem kolu odmeriti snage sa Holandijom, selekcijom sa kojim su često igrali u finalima, a taj meč je na programu ove subote od 8.25.

Meč je sa tribina posmatrao i legendarni Jao Ming, bivši NBA košarkaš, a danas predsednik Košarkaškog saveza Kine.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17