• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

07:26

MOĆNI BASKETAŠI GAZE KA MEDALJI! Srbi su neuništivi! Gubili su 5:10, a onda napravili strašan preokret protiv Poljaka!

reuters

Ostali sportovi

MOĆNI BASKETAŠI GAZE KA MEDALJI! Srbi su neuništivi! Gubili su 5:10, a onda napravili strašan preokret protiv Poljaka!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 pobedila je Poljsku 15:12 u trećem kolu Olimpijskih igara u Tokiju

Posle dve vezane pobede na početku turnira, Srbija je pobedila i u trećem meču. Naša selekcija će do kraja grupne faze odigrati još četiri meča.Ali, jasno je da se našim basketašima smeši borba za medalju.

Foto: reuters

 

Sa skorom od 3:0, srpska selekcija ima veoma izgledne prilike da se plasira dirketno u polufinale turnira, pa je medalja veoma blizu!

Bolje su naši basketaši krenuli i sa 2:0 otvorili meč, ali je brzo Poljska preuzel kontrolu. Napravili su seriju i poveli 5:3, pa onda napravili još seriju i na pet minuta do kraja došli do 10:5.

Foto: reuters

 

Srbija se vraća na 10:8, a onda posle faula na šutu za dva poena, Poljska dolazi do 11:8 posle jednog pogođenog bacanja. Naši reprezentativci na 2:46 do kraja stižu do  izjednačenja 11:11, a onda i do prekreta 12:11, pa sa dva bacanja na 1:22 Srbija odlazi na 14:11.

Naši basketaši su zadržali prednost i slavili na kraju. Vasić je postigao pet, Majstorović četiri, a Bulut i Ratkov po tri poena.

Foto: reuters

 

Naredni protivnik je Belgija danas od 8.25 po srpskom vremenu. U ponedeljak  će Srbija igrati sa Japanom i Letonijom, a u utorak je poslednji protivnik Rusija. Istog dana počinju četvrtfinalne bitke, a onda u sredu najvažniji okršaji, na kojima pobeda donosi medalju.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija