• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

21:13

DOBRO SU SE SETILI! Osvajači medalja mogu da SKINU MASKU na podijumu do 30 SEKUNDI!

reuters

Ostali sportovi

DOBRO SU SE SETILI! Osvajači medalja mogu da SKINU MASKU na podijumu do 30 SEKUNDI!

Podeli vest

Međunarodni Olimpijski komitet (MOK) saopštio je danas da je na Olimpijskim igrama u Tokiju relaksirao protokol za kovid-19 kako bi osvajači medalja mogli da skinu maske do 30 sekundi na podijumu da bi mogli da budu fotografisani


Relaksacija pravila doneta je pod uslovom da su osvajači medalja fizicki distancirani, dok se od njih još uvek zahteva da nose maske kada prave grupnu fotografiju na ceremoniji proglašenja pobede, preneo je Kjodo.

Foto: reuters

Tijana Bogdanović



MOK je naveo da će promena omogućiti sportistima da imaju fotografiju za medije koja će prikazati njihova lica i emocije tokom jedinstvenog trenutka u njihovoj sportskoj karijeri, kao i da zajedno proslave dostignuća svih osvajača medalja.

Foto: Tanjug/AP Photo

Damir Mikec



Relaksirani protokol stupa na snagu danas i biće sprovođen u praksi na svim mestima tokom narednih dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija