• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2021

04:36

SRBIJA BEZ MEDALJE U BOKSU! Hrabra Nina se borila, ali poražena u četvrtfinalu OI!

tanjug/ap

Ostali sportovi

SRBIJA BEZ MEDALJE U BOKSU! Hrabra Nina se borila, ali poražena u četvrtfinalu OI!

Podeli vest

Nina Radovanović nije uspela da se plasira u polufinala u muva kategoriji, čime bi osigurala bronzanu medalju

U četvrtfinalnom duelu, u kategoriji 48-51 kilograma, bolja od Srpkinje je bila  Sijao Ven Huang iz Kineskog Tajpeha. Borila se naša Nina tokom tri runde, nije odustajala, ali su velika visinska prednost i dužina ruku rivalke bile nepremostiva prepreka

Nina je od starta napadala protivnicu, iako je niža desetak santimetara bila je izuzetno aktivna, a nakon prve runde dobila je jedan bod, a četiri njena protivnica.

Nakon druge runde sudije je su dali prednost svetskoj šampionki iz Tajvana, pa naša bokserka u odlučujućoj rundi mora da krene na sve ili ništa.

Pokušala je Nina konstantnim napadima da napravi rezultatski preokret, ali se Huang uspešno izvlačila iz duela i na kraju prošla u polufinale.

Naša Nina je na kraju poražena rezultatom 5:0 u sudijskom preglasavanju. I u poslednjoj rundi je takmičarka iz Kineskog Tajpeha dobila sve desetke, dok je Radovanović ocenjena devetkama. Na taj način je okončala učešće u Tokiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija