• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2021

08:18

BRAVO MOMCI! SRBIJA NADIGRALA BRAZIL! Još dve pobede za ČETVRTFINALE!

reuters

Ostali sportovi

BRAVO MOMCI! SRBIJA NADIGRALA BRAZIL! Još dve pobede za ČETVRTFINALE!

Podeli vest

Srpski stonoteniseri nisu imali toliko uspeha pojedinačno, a utisak na ovim Olimpijskim igrama mogli bi umnogome da poprave nastupajući timski! Pobedila je naša selekcija Brazil i povela sa 1:0

Velika, prva pobeda stonotenisera na ovim Olimpijskim igrama! Vodimo sa 1:0 protiv favorizovanog Brazila!

Početni poen Srbiji je dubl Marko Jevtović-Žolt Pete pobedom nad Vitorom Išijem i Gustavom Cuboijem 3:1 po setovima – 11:7, 11:9, 8:11, 11:8.

Foto: oks.org.rs

 

Iako su rivali važili za favorite, Jevtović i Pete su srpskom timu doneli prvi trijumf od tri koliko su potrebni za prolaz.

Osvojili su naši reprezentativci Žolt i Jevtović prvi set protiv jakog rivala. Srpski stonoteniseri osvojili  su i drugi set posle osam minuta borbe i velikog preokreta! Tada ih je set delio od vođstva u ovoj osmini finala. 11:9!

Smanjili su Brazilci prednost naše reprezentacije bilo je  8:11, a onda u narednom 11:8 za naše momke i velika pobeda! Odmah posle njih na teren je izašao Dimitrije Levajac u meču protiv Uga Kalderana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija