• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

12:28

SEBIĆ EMOTIVAN! Medalju posvetio POKOJNOJ BOBANI VELIČKOVIĆ! /FOTO/

Tanjug

Ostali sportovi

SEBIĆ EMOTIVAN! Medalju posvetio POKOJNOJ BOBANI VELIČKOVIĆ! /FOTO/

Podeli vest

Milenko Sebić je napravio veliki uspeh na Olimpijskim igrama u Tokiju i osvojio je bronzu za Srbiju

Učestvovao je Milenko Sebić i na prethodnim Olimpijskim igrama, kada nije uspeo da prođe dalje u kvalifikacijama.

- Posle tog Rija sam imao veoma težak bol, jer sam bio spreman za to finale. Ali, sticajem okolnosti desilo se to što se desilo. Ovih pet, mogu slobodno da kažem paklenih godina, bile su pripreme za Tokio i to je urodilo plodom. Stvarno sam prezadovoljan jer sam sa mojim trenerom uspeo da pobedim sebe, izguram i osvojim ovu medalju - izjavio je Milenko Sebić posle svečane ceremonije.

Foto: printscreen

 

Posle današnjih kvalifikacija Milenko je zauzimao četvrtu poziciju.

- Po prvi put sam najgore preživeo u meču. Znao sam da ako ne odradim meč kako treba, neću biti ni u finalu. Baš sam se izmučio da bih išao dalje. U glavi sam zacrtao rezultat koji će biti dovoljan za finale kad je sve idealno, ali bilo je malo vetra i bili su jaki rezultati, međutim ispod granice koju sam ja postavio. To je dobro. U finalu sve kreće od nule. Ali, bilo mi je za nijansu lakše nego kvalifikacije. Rasteretio sam se i izgurao. Naravno da i tu postoji pritisak, ali malo manji.

Sebić je bio veoma srećan posle raspleta u finalu, ali definitivno će biti potrebno vreme da potpuno preradi u mislima šta je uspeo da postigne.

Foto: Printscreen You Tube

 

- To je u meni. Unutra se radujem. Verovatno još nisam svestan do kraja. Prezadovoljan sam, posebno jer sam znao da odlučujući metak da mi je Norvežanin za 0,7 i da u stojećem stavu sve može da se desi. Podigao sam i na prvu opalio. Pogledao sam – 10,0! To je to! Medalju posvećujem našoj drugarici, koleginici koja nažalost nije više sa nama. To je naša Bobana Veličković-  zaključio je Milenko Sebić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17