• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.08.2021

11:21

TERZIĆ JASAN POSLE PORAZA U POLUFINALU! Amerikanke su se za sve pitale! Nije bilo energije

Ostali sportovi

TERZIĆ JASAN POSLE PORAZA U POLUFINALU! Amerikanke su se za sve pitale! Nije bilo energije

Podeli vest

Selektor odbojakšice Srbije Zoran Terzić izajavio je da njegovom timu nešto nedostajalo u polufinalnom meču protiv SAD na Olimpijskim igrama U Tokiju

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasirala u olimpijsko finale, pošto je u polufinalu izgubila od Sjedinjenih Američkih Država sa 3:0 (25:19, 25:15, 25:23).

- Nismo bili ni blizu nijedan set, bez obzira da li se završava na 23 ili 16. Vidljivo je bilo na terenu, kao mi protiv Italije, da se oni za sve pitaju, da vode igru, da mogu da nas pobede kad hoće. Nešto je nedostajalo danas, šta je to bilo... Neka energija, kao da se čeka sledeća utakmica... Ne znam, nisam ni ja pametan da vidim šta je tu bilo, šta je nedostajalo... Videlo se to i po tome kako serviramo, kako igramo odbranu... To su stvari koje se u sportu dešavaju, ne može uvek da se pobeđuje, da se igra dobro. Dešava se kiks, kad je već kiks bolje nek je od Amerike, koja je verovatno prvi favorti za osvajanje olimpijskog zlata - rekao je Trezic srpskim izveštačima u Tokiju.

Terzć veruje da će se njegova ekipa podići posle poraza i da će meč za bronzu odigrati na pravi način.

- To su devojke koje iza sebe imaju mnogo takmičenja, utakmica ovog tipa. Na našu sreću, dobijale su. Nisu ih gube, ali bilo je poraza. Sigurno da su im je teško padalo, ali sigurno da su one kao sportisti i ličnosti na jednom ekstra visokom nivou i da mogu da se vrate za dva dana i da odigraju pravu utakmicu, poslednju utakmicu na turniru na pravi način. Ja sam u to ubeđen i mislim da neće biti problema - zaključio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija