• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2021

08:31

DILEME NIJE BILO, VELIKA ČAST! Poznato ko će nositi zastavu Srbije na zatvaranju Olimpijskih igara!

BETAPHOTO/Olimpijski komitet Srbije/DS)

Ostali sportovi

DILEME NIJE BILO, VELIKA ČAST! Poznato ko će nositi zastavu Srbije na zatvaranju Olimpijskih igara!

Podeli vest

Svečana Ceremonija zatvaranja 32. Letnjih Olimpijskih igara u Tokiju održaće se 8. avgusta od 13 časova po srednjeevropskom vremenu

Na Ceremoniji otvaranja Igara u Tokiju zastavu Republike Srbije nosili su Sonja Vasić i Filip Filipović.

Ta čast na zatvaranju najvećeg svetskog sportskog događaja imati aktuelna evropska, svetska i olimpijska šampionka, Jovana Preković.

Foto: reuters

 

Jovana je u petak, finalnom meču kategorije do 61kg, pobedila Kineskinju Ksiaojan Jin i tako postala prva osvajačica olimpijskog zlata na debitantskom nastupu karatea kao sporta na Igrama.

Za mene će biti ogromna čast i zadovoljstvo nositi zastavu Republike Srbije na Olimpijskim igrama, pogotovo što su za mene ovo prve Igre i drago mi je da mi se svi sportski snovi polako ostvaruju – rekla je Jovana.

Foto: Tanjug/AP

 

Na Ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Riju 2016. godine zastavu Republike Srbije nosila je Tijana Bogdanović, dok je u Londonu 2012. godine ta čast pripala Milici Mandić, a u Pekingu 2008. odbojkašu Saši Staroviću.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija