• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2021

18:32

Samo Savića ne smemo da nerviramo! Za Srbiju ću dati sve! Zlatni vaterpolista ponovo održao čas patriotizma!

reuters

Ostali sportovi

Samo Savića ne smemo da nerviramo! Za Srbiju ću dati sve! Zlatni vaterpolista ponovo održao čas patriotizma!

Podeli vest

Srpski vaterpolisti vratili su se iz Tokija sa zlatom oko vrata

Uspeli su Dejan Savić i njegovi momci da nas razmaze kroz poslednje godine sa novim uspesima, a ništa manje nismo očekivali ni kada su u pitanju Olimpijske igre. 

Iako je Srbija sporo krenula, dva poraza u grupi, zlato je ponovo tu, a prelomni momenat za naše momke bila je sporna odluka rumunskog sudije da prizna gol Špancima iako nije bilo validnih dokaza za tako nešto. 

- Možda je to i istina. Kada je sudija pokazao da je gol priznat u nama se probudio inat, osećaj nepravde u tom momentu je bio neverovatan. Razjarili smo se svi. Baš smo dobro odreagovali na takvu nepravdu i iskoristili to u našu korist - rekao je Dušan Mandić za "Mondo". 

Foto: reuters

Finale sa Grcima donelo je novo zlato Srbiji, iako su navijači očekivali laganu pobedu, Delfini su bili spremni na žestoko borbu sa Helenima. 

- Grci na papiru možda jesu slabiji protivnik, ali su pokazali zašto su došli do finala. Dva puta su dobili Mađarsku, drugog favorita za osvajanje. Nije bilo lako ostati hladne glave, pritisak uvek postoji, posebno u meču za zlato na Olimpijskim igrama. Uspeli smo. Svaka čast svima, preponosan sam i presrećan - ističe srpski bombarder. 

Nažalost, utakmica sa Grčkom označila je kraj jedne ere, sedmorica zlatnih oprostila su se od reprezentacije, a Dušan je predodređen da povede novu generaciju do novih medalja. 

- Spreman sam za sve kada je u pitanju Srbija. Šta god da se stavi ispred mene, prihvatiću i pokušaću da ispunim sve - ističe srpski vaterpolista. 

Foto: reuters

Finale je obeležila legendarna izjava Dejana Savića koji je na tajm-autu podviknuo "Nemojte da me nervirate", a Mandić otkriva da je to zapravo glavna stvar na utakmicama. 

- To je u stvari najbitnije. Samo njega ne smemo da nerviramo, sve drugo može - podvukao je Mandić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija