• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2021

14:44

KAKVA PRIČA! Srpkinja pomogla Jamajčaninu da osvoji ZLATO! Da mu nije dala novac za taksi... /FOTO/

printscreen

Ostali sportovi

KAKVA PRIČA! Srpkinja pomogla Jamajčaninu da osvoji ZLATO! Da mu nije dala novac za taksi... /FOTO/

Podeli vest

Srpkinja Tijana Stojković, jedan od volontera sa Olimpijskih igara, pomogla je Jamajčaninu da osvoji zlatnu medalju, a sada je ta priča obišla svet

Jamajčanin Hansle Parčment je osvojio zlato u disciplini 110m sa preponama napravivši ogromno iznenađenje i savladavši Amerikanca Grenta Holoveja koji je bio najveći favorit!

 

Ipak, da nije bilo Tijane Stojković, jednog od volontera u Tokiju on ne bi ni osvojio zlatnu medalju!

 

 

Atletičar je ispričao svetu kako je na dan finala pogrešio i ušao u pogrešan autobus i shvatio da postoji šansa da zbog ove greške propusti najveću trku u svom životu! Počeo je da paniči, pa mu je u pomoć uskočila Tijana koja mu je dala novac za taksi kako bi stigao na  trku.

 

 

Stigao je na vreme, spremio se za trku i osvojio zlatnu medalju na spektakularan način! Niko to nije očekivao od njega, a u tome i jeste draž svega! Tijana je bila presrećna, a na poklon je dobila majicu sjajnog sportiste! 

- Ovo je poklon od dragog Hansla! Savršeno mi odgovara! Hvala mnogo! Hvala što si bio tako ljubazan prema svima! Ne mogu da ti zahvalim dovoljno na tvojim rečima! Molim se za svačiju sreću i zdravlje - napisala je Tijana na svom Instagram profilu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija