• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2021

18:17 >> 18:22

ŠAMPIONKE SILOVITE NA STARTU EVROPSKOG PRVENSTVA! Srbija PREGAZILA Bosnu i POBEDOM krenula ka TREĆOJ TITULI! /FOTO/

Starsportphoto©

Ostali sportovi

ŠAMPIONKE SILOVITE NA STARTU EVROPSKOG PRVENSTVA! Srbija PREGAZILA Bosnu i POBEDOM krenula ka TREĆOJ TITULI! /FOTO/

Podeli vest

Odbojkašice Srbije savladale su Bosnu i Hercegovinu sa 3:0 u prvom kolu Evropskog prvenstva u Beogradu

Aktuelne evropske šampionke odbojkašice Srbije silovito su krenule u odbranu trona i trećeg vezanog trofeja Starog konintenta! Pokušale su najbolje odbojašice Bosne i Hercegovine da pruže otpor našim šampionkama i dobro im je išlo, ali samo u prvih osam poena - 3:0 (25:11, 25:18, 25:14)!

Foto: Starsportphoto©

Igralo se egal do rezultata 4:4 kada je blok Milene Rašić poslao Tijanu Bošković na servis, a srpska bombarderka je sa tri asa odvela našu reprezentaciju do prve osetnije prednosti. Kako je prvi set odmicao Srbija je bila sve "slobodnija", dok su Bosanke ređale greške i na kraju doživele debakl - 25:11. 

Zanimljiva situacija viđena je u drugom poenu drugog seta! Digla je Mina Popović loptu za Tijanu Bošković, ali je sa druge strane mreže čekala rođena sestra Dajana i uspela da zaustavi napad Srbije. Repetale su sestre Bošković svaka sa svoje strane mreže u nastavku meča. Imala je Srbija velikih problema u drugom setu pri servisu, koristile su to Bosanke i posle greške Bojane Milenković otišle na +3. 

Foto: Starsportphoto©

Ipak, nakon minuta predaha vratile su se Srpkinje "na staro" i preokrenule rezultat. Veliki prbolem je pravila Dajana Bošković za koju naša odbrana nije imala rešenje. Dobro je delovao prijem Bosne i Hercegovine, ali ni to im nije pomoglo protiv naše reprezentacije. 

U trećem setu nije bilo pitanja ko će stići do pobede! Povukao je najjači tim Zoran Terzić, šansu da se upiše pred domaćom publikom dobila je i Stefana Veljković koja se posle trudnoće vratila odbojci. Srbija je dobila poslednji set sa 25:14 i tako na najbolji mogući način stigle do pobede na otvaranju Evropskog prvenstva. 

Foto: Starsportphoto©

Naše devojke u subotu očekuje drugi meč na turniru. Rival šampionkama Evrope u 21 čas u Beogradu biće Francuskinje, dok će Bosna i Hercegovina na megdan Azerbejdžanu od 18 časova istog dana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija