• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2021

20:14

SESTRE BOŠKOVIĆ NAPRAVILE ŠOU NAKON UTAKMICE! Otrkile šale "sa mreže"! Tata mi je rekao da IZAĐEM sa terena ako me BLOKIRA!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

SESTRE BOŠKOVIĆ NAPRAVILE ŠOU NAKON UTAKMICE! Otrkile šale "sa mreže"! Tata mi je rekao da IZAĐEM sa terena ako me BLOKIRA!

Podeli vest

Komšijski derbi na startu Evropskog prvenstva u Srbiji obeležio je susret dve rođene sestre Tijane i Dajane Bošković

Najbolja odbojkašica Evrope Tijana brani boje Srbije, dok se sestra Dajana odručila za dres Bosne i Hercegovine, a prvi duel pripao je mlađoj u porodici Bošković - Tijani. 

Foto: Tanjug

Na startu drugog seta desio se zanimljiv momenat kada je Dajana blokirala Tijanin napad i osvojila poen za svoju reprezentaciju, a to je izazvalo osmehe na licu obe odbojkašice. 

- Nemoguće je da se ne razmeni koja reč, ipak smo sestre. Kad sam je izblokirala više je bilo smešno, nego kao „vau“, zato što smo se šalile sa tatom. On je rekao da kad je budem jednom izblokirala, mogu da izađem sa terena i završim utakmicu. Zbog toga smo se smejale... Bilo je sve u svemu veoma zanimljivo - rekla je Dajana. 

Sa druge strane, Tijana se pravila da se to nikada nije desilo, ali uz osmeh. 

Foto: Tanjug

- Nije me izblokirala. Ne sećam se toga. Mi smo na terenu isključivo protivnice, ali mi je drago što je reprezentacija Bosne i Hercegovine u našoj grupi i što sam imala priliku da se sastanem sa sestrom - poručila je nasmejala Tijana Bošković. 

Tijana je meč završila sa 16 poena, a Dajana sa 14. Na kraju je Srbija ubedljivo slavila sa 3:0 i sjajno otvorila Evropsko prvenstvo. 

- Zadovoljna sam s obzirom na to da nam je prva utakmica od povratka iz Tokija, imale smo malo vremena da se prilagodimo ovim uslovima. U suštini sve je prošlo dobro. Taj prvi meč na turniru je uvek važan, za nas je bilo bitno da počnemo pobedom. Osećam posebne emocije što igramo u Srbiji pred domaćom publikom. Hvala joj što je došla da nas podrže i nadam se da će doći u još većem broju na naredne mečeve - dodala je naša "bombarderka". 

Foto: Starsportphoto©

Za Dajanu je susret sa sestrom bio veoma emotivan iako nije to očekivala pre meča. 

- Mislila sam da utakmica neće biti toliko emotivna, ali kad smo izašle na teren i kad je sve počelo emocije su mi bile baš pomešane. Nekako mi je bilo mnogo emotivnije nego kada smo u Turskoj igrale jedna protiv druge. U prvom setu smo igrale stegnuto, nismo ušle rasterećeno u meč kao što je trebalo. U drugom smo uspele da malo bolje pokažemo našu igru, ekipa Srbije je mnogo iskusnija od nas. Ipak je ovo naš prvi put na Evropskom prvenstvu. Okrećemo se Azerbejdžanu, ova utakmica ostaje iza nas, pokušaćemo što bolje da se pripremimo za sledeću i da ostvarimo prvu pobedu - podvukla je Dajana Bošković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija