• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2021

21:19

BRAVO DEVOJKE! SRPKINJE RAZNELE I AZERBEJDŽANKE! Ognjenovićeva odmarala, Tijana DEMOLIRALA protivnika!

Starsportphoto

Ostali sportovi

BRAVO DEVOJKE! SRPKINJE RAZNELE I AZERBEJDŽANKE! Ognjenovićeva odmarala, Tijana DEMOLIRALA protivnika!

Podeli vest

Odbojkašice Srbije nastavile su da beleže odlične rezultate na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, a maksimalan učinak nastavile su i protiv Azerbejdžana! Slavile su naše devojke sa 3:0 (25:17, 25:20, 25:19 )

Iako su naše odbojkašice slavile sa 3:0, nije sve išlo baš glatko za srpski tim!

Ovom pobedom je Srbija gotovo obezbedila prvo mesto u grupnoj fazi i "lakšeg protivnika" u četvrtfinalu.

U poslednjem kolu u sredu od 20.00 Srbiji trebaju samo dva seta protiv Rusije kako bi se prvo mesto definitivno osiguralo!

Foto: Starsportphoto

 

Kapiten Maja Ognjenović je odmarala odlukom selektora Zorana Terzića, a šansu je dobila Slađana Mirković!

Vodila je Srbija 4:0 na startu! Viđeni su sjajni servisi i odlična Tijana Bošković! Videla se već na samom početku utakmice razlika u kvalitetu. Selektor Terzić je iz tog razloga odlučio da malo promeša karte....

Foto: Starsportphoto

 

Ipak, nije sve bilo tako lako za naš tim...

Dale su Azerbejdžanke gas i počele da donose neizvesnost! 12:13 je pisalo na semaforu, a viđena je serija autsajdera od 4:0! Bilo je  8:13 u jednom momentu, a onda su zaigrale bolje devojke koje su bile već prežaljene uoči meča!

Na kraju ipak lako osvojen set naše selekcije! Makar kada se pogleda rezultat! 25:17! Daleko od toga da je bilo savršeno, ali bilo je dovoljno za prvi set. Prijem je mogao da zabrine sve...

U drugom setu, Azerbejdžanke su se dobro držale! Vodile su na startu sa 4:3. Tijana Bošković je očekivano briljirala, ali joj je ponekad falila podrška...

Foto: Starsportphoto

 

Dopustile su naše devojke da gube u jednom momentu 9:4! Dobri servisi Mine Popović doveli su Srbiju na 8:9, a potom je pogodila u mrežu... Ovaj set je bio prilično ujednačen što je više odmicao! 19:19 na semaforu, a od 19 poena našeg tima, Tijana Bošković uzela je 11. Neverovatno! Kakva je to igračica...

Foto: Starsportphoto

 

Osvojile su Srpkinje drugi set uz dosta muke! Bilo je 25:20!

Posle nestvarna dva seta Zoran Terzić rešio je da odmori Tijanu Bošković, pa je u igru ušla Ana Bjelica u trećem setu!

Foto: Starsportphoto

 

Velika borba i tesan rezultat viđen je u poslednjem setu... smenjivalo se na semaforu, 8:8, 11:11... Nisu želel Azerbejdžanke tek tako da se predaju!

Katarina Lazović je oduševila na ovom meču!


12:13 je bilo Posle odličnog kuvanja Slađe Mirković, i onda sjajan poen i blok Katarine Lazović!

Posle smeča Milenkovićeve reprezentacija Srbije vodila je sa dva razlike i postalo je sve jasnije da će upisati i četvrtu pobedu na turniru! Treći set je završen 25:19!

Lagano su naše devojke privele meč kraju i slavile sa maksimalnih 3:0! Ruku na srce, ne tako lako kako rezultat kaže, ali nije ni čudo kada su bile promešane karte, piše se rezultat...

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove
Politika

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove

U Spomen-parku Jajinci obeležen je Dan sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja na stratištu u Jajincima, a predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da će Vlada učiniti sve da se na dostojanstveniji način čuvaju sećanja na stradalnike ubijene na tom mestu, kao i da će učiniti sve što je potrebno da se čuva i poštuje ovaj spomen-kompleks.

06.10.2024

13:05

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija