• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

09:50

GLAVOBOLJA ZA ZORANA TERZIĆA! Rusi UKRALI Srbinu OGROMNO pojačanje!

Ostali sportovi

GLAVOBOLJA ZA ZORANA TERZIĆA! Rusi UKRALI Srbinu OGROMNO pojačanje!

Podeli vest

Ruska odbojkašica Arina Fedorceva neće pojačati turski Fenerbahče

Nema kraja uzbuđenjima za Zorana Terzića tokom ovog leta. Nakon Olimpijskih igara i bronzane medalje, srpske odbojkašice osvojile su i srebro na Evropskom prvenstvu. 

Ipak, selektor Srbije se odmah posle finala okrenuo klupskoj karijeri, a narednu godinu predvodiće turskog velikana Fenerbahče. 

Iako sezona još uvek nije počela Terzić je već ostao bez ogromnog pojačanja koje je promovisano u junu budući da supertalentovana Ruskinja Arina Fedorovceva neće pojačati Fener.

Foto: Starsportphoto©

Terzić je rusku odbojkašicu primetio još pre Olimpijskih igara i Evropskog prvenstva na kojima je sa samo 17 godina Fedorovceva dominirala. Njen transfer u Fener blokira Odbojkaški savez Rusije koji odbija da joj izda sertifikat. 

Kako javlja "Gazeta delo Sport" Rusi ne žele da puste Fedorovcevu tako mladu iz Kazanja u Fenerbahče, a kočnicu predstavlja obavezan sertifikat po kom bi mogla kao maloletna mogla da nastupa u drugom klubu. 

Ukoliko do rešenja ne dođe, Fenerbahče i Terzić će imati ozbiljan problem. Federovceva je dovedena kao zamena za Brankicu Mihajlović, a sada turski klub može da ostane bez obe. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija