• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2021

14:01

USTAŠE IM PSOVALE SRPSKU MAJKU! Crnogorce brutalno izvređali u Šibeniku!

USA Today

Ostali sportovi

USTAŠE IM PSOVALE SRPSKU MAJKU! Crnogorce brutalno izvređali u Šibeniku!

Podeli vest

Na MMA spektaklu u Šibeniku Francisko ''Kroata'' Barija, argentinski takmičar hrvatskog porekla, pobedio je Crnogorca Vasu ''Psihopatu'' Bakočevića

Posle samo 60 sekundi Bario je savladao Bakočevića, koji je povredio koleno i brzo završio na podu, ali meč je imao i ružnu stranu.

Kako je izjavio Savo Lazić, crnogorski MMA borac i trener, Bakočevićev tim je konstantno vređan u Šibeniku, uz psovke i ustaški pozdrav.

Lazić kaže da su im Hrvati psovali ''srpsku majku'', iako su obojica rođeni u Crnoj Gori, a da je Hrvat rođen u Argentini u jednom trenutku viknuo da je ''Za dom spreman''!

- Kad mislim da smo svi prerasli nacionalizam i fašizam, us*ani ljudi me uvere u suprotno. Ove majmunčine koje su mi je..le majku srpsku nikad neće uništiti moju sliku o ljudima iz Hrvatske i sliku o KSW u Zagrebu gde smo se osećali kao kod kuće -rekao je Savo Lazić, koji se nalazio u Vasinom uglu, nakon borbe.

Kaže da razume Kroatinu reakciju.

- Nisam mu zamerio što je urlao "Za dom spreman", razumem emocije. Ako njemu nije glupo, meni je još manje. Ja odavno ljude delim na ljude i neljude -  rekao je Savo Lazić, koji se nalazio u Vasinom uglu, nakon borbe.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17