• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2021

19:23

IMAMO VELIKE ŠANSE ZA FINALE! Srbi optimisti pred meč  sa Holandijom!

beta

Ostali sportovi

IMAMO VELIKE ŠANSE ZA FINALE! Srbi optimisti pred meč sa Holandijom!

Podeli vest

Odbojkaš Srbije Petar Krsmanović poručio je da naša selekcija ima veliku šansu da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva

Petar Krsmanović je uoči meča sa Holandijom u Gdanjsku dodao i da se nada da će kvalitet biti pokazan na terenu.

- Mislim da imamo velike šanse i da imamo kvalitet za polufinale, i da ćemo to opravdati sutra na terenu- rekao je Krsmanović.

Foto: beta

 

Prethodno su aktuelni prvaci Evrope u nedelju posle pet setova savladali Tursku.

- U fazi ispadanja nema lakih protivnika. Mislim da smo drugi i treći set, pogotovo drugi, ispustili nekom našom nepažnjom i dekoncentracijom. Pobeda je najvažnija, sledeći protivnik je Holandija, još jedan veliki korak za nas, koji bi sutra trebalo da prevaziđemo i plasiramo se u polufinale- dodao je on.

Foto: CEV

 

Odbojkaš Nikola Peković rekao je da utakmica protiv Turske, mora da se "arhivira", i da se selekcija sada okreće Holandiji, koja je poznata po dobrim serverima.

- Kao i Turska, i Holandija je poznata po dobrim serverima. Na nama je da primirimo taj njihov servis i da odigramo što je bolje moguće - istakao je on.

Četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva između Srbije i Holandije, igra se u utorak 14. septembra od 17.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika Britanija juri ka građanskom ratu! London za nerede krivi Ilona Maska?! (VIDEO)
Live TV

Velika Britanija juri ka građanskom ratu! London za nerede krivi Ilona Maska?! (VIDEO)

Sukob između američkog multimilijardera Elona Maska i britanskog premijera Sira Keira Starmera se nastavlja. Svađa je izbila nakon što je najbogatiji čovek na svetu, komentarišući nerede koji su zahvatili zemlju, utvrdio da Velika Britanija ide prema građanskom ratu. O tome u Info jutru govorio je gost Mihajlo Rabrenović, stručnjak za strategijski menadžment.

07.08.2024

12:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!
Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!

Iranski odgovor na ubistvo političkog lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu će se desiti u pravo vreme i u odgovarajućem obliku, izjavio je vršilac dužnosti ministra inostranih poslova Irana Ali Bageri Kani.

07.08.2024

19:03

Drama na Bliskom istoku! Ubijen komandant Hezbolaha!
Planeta

Drama na Bliskom istoku! Ubijen komandant Hezbolaha!

Komandant Hezbolaha Hasan Fareš Ješi, koji je bio odgovoran za napad protivtenkovskim vođenim raketama na sever Izraela, ubijen je danas u izraelskom napadu dronom na grad Džuaja u Libanu, saopštio je IDF, javlja Tajms of Izrael.

07.08.2024

15:56 >> 16:05

Hitno se oglasio Putin! Pobesneo je!
Planeta

Hitno se oglasio Putin! Pobesneo je!

Pokušaj prodora ukrajinskih snaga u Kursku oblast na rusko-ukrajinskog granici je provokacija velikih razmera, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

07.08.2024

14:39 >> 14:56

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija