• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2021

18:02

SELEKTOR SRBIJE LJUT ZBOG TERMINA POLUFINALA! Ne znaju da organizuju ili RADE TO NAMERNO!

beta

Ostali sportovi

SELEKTOR SRBIJE LJUT ZBOG TERMINA POLUFINALA! Ne znaju da organizuju ili RADE TO NAMERNO!

Podeli vest

Utakmice na Evropskom prvenstvu za odbojkaše se do sada nisu igrale od 21 čas, ali će polufinalni susret naše selekcije sa Italijom biti odigran baš u tom terminu u subotu!

Poljska i Slovenija će se sastati u polufinalu prvenstva Evrope u odbojci u subotu od 17.30,a pobednik tog meča imaće veću pauzu pred najvažnije borbe koje su u programu u nedelju.

- Ne znam da li ne znaju da organizuju ili to rade namerno. Promenili su satnicu i stavili su da mi igramo od devet sati. Ovo je jedina utakmica do sada koja se igra u tom terminu. Da je u osam mogli bismo da prihvatimo... Ali, šta je tu je. Došli smo do polufinala, dobar je rezultat, možemo bolje, hoćemo bolje i više! To su neke stvari koje treba da nas motivišu još više da pružimo maksimum i ostvarimo dobar rezultat - kaže selektor Slobodan Kovač.

Foto: beta

 

Još nešto ne prija Kovaču kad je ovaj šampionat u pitanju.

- Sama organizacija nije najbolja, mada Poljaci znaju to dobro da rade. Ovog puta nije bilo najbolje, jer su mnogo velike pauze bile između promena gradova i samih utakmica. Ovde smo tri dana bez meča, pa onda igramo dve utakmice najvažnije u dva dana. Mislim da je to propust organizatora.

Foto: Beta

 

Finale je u nedelju od 20.30 u Katovicama, a meč za bronzanu medalju od 17.30.

- Zgusnut je ovaj raspored. Ako imamo utakmicu do ponoći, a treba da spremamo sledećeg protivnika i da održimo sastanak sa igračima... To ne može da se radi ranije, unapred, jer kako da pričam o nekoj sledećoj ekipi ako još nismo napravili korak ka tom protivniku, to jest nismo preskočili prethodnu preprekuOvu generaciju upoređuju sa onom ekipom njihovog fenomena, traže način da se vrate na pobedničke staze. Ali, nije ni važno ko je sa druge strane terena. Italijani imaju motiv, ali i mi imamo motiv. Zašto da ne budemo sa Rusijom i Italijom jedina ekipa u Evropi koja je uspela dva puta za redom da bude šampion. Razmišljamo o sebi, ali normalno studiramo protivnika, probamo da im nađemo mane. Imaju mnogo vrlina, ali imaju i mana. Mislim da ćemo biti spremni, da ćemo dobro pročitati Italiju i ostvariti dobar rezultat- podvukao je selektor Slobodan Kovač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija