• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2021

15:20

HRVATSKA GA NIJE HTELA! Marko Radulović iz Rijeke zaigrao za Srbiju i postao najbolji!

Ostali sportovi

HRVATSKA GA NIJE HTELA! Marko Radulović iz Rijeke zaigrao za Srbiju i postao najbolji!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije osvojili su Svetsko prvenstvo do 20 godina, a jedan od najboljih na turniru bio je Marko Radulović

Hrvati sada sigurno plaču.Igrač koga nisu želeli, Marko Radulović izabran je za najkorisnijeg igrača prvenstva.

Hrvati u njemu nisu videli igrača koji bi mogao da postane svetska klasa, ali Srbi jesu. Radulović je prošao mlađe selekcije Hrvatske, ali kako nije dolazio poziv iz A reprezentacije odlučio se za Srbiju.

Ponikao je u čuvenom Primorju - a onda prešao u Vojvodinu. To je bio ključan potez, došao je u Srbiju Radulović, posle Novosađana igrao za Šabac, a onda i niški Radnički, da bi se na jesen 2020. priključio juniorskoj reprezentaciji Srbije. 

Mladi vaterpolista je otkrio kako je hrvatski savez bio potpuno nezainteresovan za njega, niti ga je bilo ko kontaktirao po odlasku u Srbiju.

 

 

- Za mlađe hrvatske selekcije igrao sam i na Svetskom prvenstvu. Međutim, dve godine me tadašnji selektor Joško Kreković nije pozivao. Kada sam 2018. iz Primorja prešao u Vojvodinu čekao sam još godinu dana. Nije me zvao niko iz Hrvatske. Ni iz Saveza, ni iz klubova, ni neko od saigrača. Zaključio sam da uopšte ne računaju na mene, a onda je stigao poziv mlade reprezentacije Srbije. Sada sam pozvan i u srpsku A selekciju i prihvatio sam taj poziv - rekao je svojevremeno Radulović.

Hrvatski mediji preneli su da je Radulović navodno napravio eksces na treningu dok je igrao u Primorju te da su mu odjednom zatvorena i vrata riječkog kluba i hrvatske reprezentacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija