• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2021

09:36

VOJVODINA GAZI, novi poraz rukometaša Zvezde, Partizan neumoljiv!

Ostali sportovi

VOJVODINA GAZI, novi poraz rukometaša Zvezde, Partizan neumoljiv!

Podeli vest

Rukometaši Vojvodine su u drugom kolu dpmašeg šampionata upisali novi trijumf

Posle pobede na premijeri protiv Jugovića (34:16), Novosađani su u dvorani u Slanoj bari pobedili Metaloplastiku sa 32:26 (16:12).

U finišu prvog poluvremena, serijom 4:0 Voša se odlepila na pet golova razlike (15:10).  U nastavku, Metaloplastika je pripretila na 10 minuta pre kraja.

Golom Marka Srdanovića je smanjila na samo -2 (23:25). Međutim, brzo su se rukometaši Vojvodine vratili u igru serijom od 2:0 i priveli rutinski meč kraju. 

 Aleksa Kljajić završilo je meč sa 10 golova iz 15 pokušaja, dok se Nemanja Ratković  pet puta upisao u listu strelac. U poraženom timu Marko Srdanović je dao pet golova, a po četiri puta su se u listu strelaca upisali Nemanja Milovanović, Uroš Todorović i Vuk Milenković.

Cvena zvezda je doživela i drugi poraz u šampionatu. Posle Metaloplastike, bolji od izabranika trenera Žikice Milosavljevića bio je Dinamo. Pančevci su pobedili u Šumicama sa 33:27 i zadržali stopostotan učinak.

Rukometaši Partizana su deklasirali Železničar - 45:13! Svi rukometaši Partizana upisali su se u strelce.

Najefikasniji su bili Uroš Kojadinović sa sedam golova, Nikola Ivanović sa šest, Martin Varga i Nikola Zečević sa pet.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija