• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.10.2021

22:07

FERŠTAPEN NIKAD ISKRENIJI! Evo kako bi se osećao kada bi OSVOJIO TITULU!

Reuters

Ostali sportovi

FERŠTAPEN NIKAD ISKRENIJI! Evo kako bi se osećao kada bi OSVOJIO TITULU!

Podeli vest

Vozač Red Bula, Maks Ferštapen dao je zanimljivu izjavu na pitanje koliko bi mu značilo prvo mesto na kraju sezone Formule 1

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je danas da mu ishod borbe za titulu šampiona Formule 1 "neće promeniti život".

- Uvek dajem sve od sebe i znam da ekipa radi najbolje što može. Ako će to na kraju godine biti dovoljno za prvo mesto, naravno to je neverovatno dostignuće, za to i radimo, zar ne? Ali, čak iako završim drugi i dalje ću misliti da je to bila sjajna sezona. To mi neće zapravo promeniti život- rekao je Verstapen novinarima u Turskoj, preneo je sajt Formule 1.

Foto: Tanjug/AP

 


Ferštapen se bori za šampionsku titulu sa Luisom Hamiltonom iz Mercedesa, a sedmostruki svetski prvak ima dva boda više, uoči predstojeće trke za Veliku nagradu Turske.

- Uživam u onome što radim i to je veoma važno. Ja zapravo i nemam zbog čega da budem zabrinut! Znam da moja ekipa radi najbolje što može, oni to očekuju i od mene i ja uvek pokušavam da izvučem najbolje iz toga. Potpuno smo posvećeni pokušajima da zajedno ostvarimo ovaj uspeh. Ali, ne možete raditi stvari na silu. Moramo zajedno da radimo dobro i naporno, a onda ćemo na kraju sezone videti gde će nas to odvesti, na prvo ili na drugo mesto? Ne znamo  - naveo je on.

Foto: Tanjug/AP

 


U šampionatu konstruktora aktuelni šampion Mercedes ima 33 boda više od Red Bula.

- Mi smo vrlo opušteni ali i veoma koncentrisani i naravno želimo da pobedimo, cela ekipa želi pobedu, pravi mentalitet je prisutan. Ništa novo ne možete da forsirate niti da se stresirate zbog nečega, pošto uvek želimo da damo sve od sebe i to ćemo pokušati i ovog vikenda- rekao je Ferštapen.

Foto: Tanjug

 

On je rekao da se nada da će uslovi na Istanbul parku biti bolji nego prošle godine, kada su se vozači žalili da je staza klizava. Ferstapen je trku završio na šestom mestu, iako je krenuo sa druge pozicije. Hamilton je sa šestog mesta stigao do pobede i osvojio sedmu titulu, čime se izjednačio sa dotadašnjim rekorderom Mihaelom Šumaherom. Ferstapen je ove sezone ostvario sedam pobeda, a Hamilton pet i imao je sedam pol pozicija, a aktuelni šampion tri.

Mercedes je nagovestio da bi mogao da promeni motor u Hamiltonovom bolidu, a bto bi značilo da će Britanac startovati sa začelja. Sa začelja će startovati Karlos Sainc, pošto je Ferari promenio motor za nedeljnu trku. U petak i subotu na programu su tri treninga, a u subotu od 14 časova počinju kvalifikacije na Istanbul parku. Trka za Veliku nagradu Turske na programu je u nedelju od 14 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija