• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Z. I.

13.10.2021

16:33

MEĐUNARODNI MMA SPEKTAKL JE PRED NAMA! Banat ugošćava najbolje borce na svetu!

Grad Zrenjanin

Ostali sportovi

MEĐUNARODNI MMA SPEKTAKL JE PRED NAMA! Banat ugošćava najbolje borce na svetu!

Podeli vest

Borilački MMA spektakl, 36. po redu, održaće se u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u subotu, 16. oktobra od 20 časova! Prihod od ulaznica, koje se prodaju po simboličnoj ceni od 100 dinara, namenjen je humanitaroj akciji Sportom za bolje sutra

Na programu je osam borbi, a šlager večeri je meč mladog Žitištanina, Tomislava Milića i Adriana Radovanovića iz Subotice.

Foto: Grad Zrenjanin

 

U ostalim borbama će se nadmetati borci iz Rusije, Brazila, Angole i Srbije. 

Foto: Grad Zrenjanin

 

Naročito zanimljiv će biti meč za pojas šampiona u pero kategoriji između Brazilca Ananijasa i Rusa Alijeva.

Foto: Grad Zrenjanin

 

Takođe i borba jednog od najboljih MMA boraca u regionu, Subotičanina Nemanje Uverića i Brazilca Falkaa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija