• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2021

07:40

Šumaher nije mrtav, ali... Isplivali potresni detalji o stanju legendarnog Nemca!

Ostali sportovi

Šumaher nije mrtav, ali... Isplivali potresni detalji o stanju legendarnog Nemca!

Podeli vest

Nedavno je objavljen dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru, sedmostrukom šampionu Formule 1

Međutim, nismo saznali nove detalje o zdravstvenom stanju legendarnog Nemca. Porodica i dalje čuva u tajnosti u kakvim je zaista stanju Mihael Šumaher. 

Šumaher je 2013. godine na skijanju pao i udario glavom u kamen prilikom čega je zadobio tešku povredu, a posledice nisu otklonjene ni danas.

To je još jednom potvrdio sin Enca Ferarija i potpredsednik te kompanije danas. Fereri je rekao kako je Šumaher živ, ali u teškom stanju.

Foto: reuters

Mihael Šumaher ne može da priča

- Žao mi je što govorimo o njemu kao da je umro. On nije mrtav, tu je i dalje, samo ne može da komunicira - otkrio je Italijan za "Jahu sport".

Pjera Ferarija lepe uspomene vezuju za Nemca.

- Volim da se sećam dana kada je Mihael bio na stazi. On je bio jednostavan, jasan, iskren i pošten čovek. Voleli smo da ponekad sedimo kod kuće i pričamo uz vino. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 2 godine

Nije to baš tolika tajna, zna se da je on defakto BILJKA, bez mogućnosti komunikacije ili bilo kakve aktivnosti. Ne razumem svrhu držanja Šumija sve ove godine u takvom stanju jer to nije i ne može se zvati životom. Zašto ga ne puste da mirno ode svojim putem i prekrate mu muke - siguran sam da bi i on sam to itekako želeo, ako uopšte ima svesti i mogućnost da razmišlja. Tužno ... Jako dobro znam takvo stanje, imao sam ličnog prijatelja koji je tako proveo 10 godina (posle moždanog udara) a sve zbog toga da bi njegova žena primala velike pare na njegovo ime.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija