• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2021

08:32

I DALJE IMA DINAMIT U RUKAMA! Rus pregazio Amerikanca, Moskva videla brutalan nokaut! /VIDEO/

USA Today

Ostali sportovi

I DALJE IMA DINAMIT U RUKAMA! Rus pregazio Amerikanca, Moskva videla brutalan nokaut! /VIDEO/

Podeli vest

Jedan od najvećih MMA boraca u istoriji Fedor Emelijanenko na spektakularan način je završio karijeru

Čuveni ruski MMA borac Fedor Emelijanenko oprostio od takmičenja pred svojim navijačima u Moskvi.

"Poslednji imperator" je nokautirao Tima Džonsona u prvoj rundi u superteškoj kategoriji u okviru Belator 269 glavnog događaja koji je održan u prestonici Rusije.  Iako ima 45 godina Fedor je pokazao da i daalje ima "dinamit u rukama".

Krenuli su oprezno, a prvu razmenu smo videli nakon prvog minuta borbe. Fedor je krenuo u napad, ali se Džonson odbranio.

Onda je usledio nokaut. Džonson je  promašio desni kroše, a onda ga je Fedor dočekao levim krošeom, pa brutalno nokautirao desnim u bradu. Pao je Amerikanac kao pokošen i to je bio kraj borbe. 

Fedor je ovako upisao 40. pobedu u karijeri, a videćemo da li ovo bila poslednja pošto je najavio kraj. Možda će ipak poželeti da se vrati u oktagon.

Inače, Fedor je veliki prijatelj Srba i Srbije. Pre nekoliko meseci je posetio grob Patrijarha Pavla.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija