• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.11.2021

19:49

POSLE BRONZE NA SP! Vladimir najavio da će Srbiji doneti ZLATO sa Olimpijskih igara u Parizu

Starsportphoto

Ostali sportovi

POSLE BRONZE NA SP! Vladimir najavio da će Srbiji doneti ZLATO sa Olimpijskih igara u Parizu

Podeli vest

Srpski bokserski reprezentativac Vladimir Mirončikov, osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Beogradu, izjavio je da je ponosan na veliki uspeh i najavio pohod na nova odličja narednih godina

- Ponosan sam, medalja za Srbiju je tu, od subote će sijati na mojim grudima za celu Srbiju. Želeo sam zlato, borio se do poslednjih atoma snage, ali jednostavno viša sila je odlučila drugacije. Nastavljamo dalje, sledeće godine je Evropsko prvenstvo, gde cu svim snagama jurišati na pobednički presto. Cilj koji sam sebi zacrtao su Olimpijske igre u Parizu 2024, zlato oko vrata i srpska himna. Radiću na tome svaki dan, verujem da ću ostvariti taj san - rekao je Mirončikov, a preneo Bokserski savez.

Mirončikovu će medalja, prva za srpski boks na velikim takmičenjima posle 26 godina, biti uručena u subotu uveče posle finala u kategoriji do 80 kilograma.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Mirončikov

Mladi 23-godišnji bokser poražen je u četvrtak u polufinalu od Amerikanca Robija Gonzalesa rezultatom 3:2, sudijskim preglasavanjem.

On je osvajanjem bronzane medalje obezbedio i novčanu nagradu od 25.000 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija