• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

10:15

TO NE SME DA SE DEŠAVA! Selektor upozorio posle sjajnog početka!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

TO NE SME DA SE DEŠAVA! Selektor upozorio posle sjajnog početka!

Podeli vest

Srbija je odlično otvorila Svetskom prvenstvu za rukometašice

Na premijeri podmlađeni tim selektora Uroša Bregara pobedio je Poljsku 25:21. Ovj trijumf daje Srbiji šansu da se u drugom krugu bori i za prolazak u četvrtfinale protiv, sasvim sigurno, Francuske, Slovenije i Crne Gore.

Pobeda u sutrašnjem meču sa autsajderom Kamerunom donosi prolazak u drugi krug.

Selektor Uroš Bregar je bio vrlo zadovoljan onim što su njegove pulenke pokazale na premijeri.

- Mislim da smo u prvih deset minuta ušli u utakmicu sa baš dobrom energijom, što je i bio plan, da odigramo dobro odbranu, znali smo da će to biti ključ do uspeha. Promašili smo neke šuteve u prvom poluvremenu, mogla je da bude i veća razlika, na kraju je bilo samo tri gola. U drugom poluvremenu smo imali pad oko 40. minuta koji ne bi smeo da se dogodi, ali baš sam srećan što smo se vratili, odigrali dobro utakmicu do kraja, igrali dobro u odbrani, tako da smo prilili samo 21 gol - ocenio je selektor Bregar.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Reprezentacija Srbije će u nedelju od 20.30 časova igrati protiv Kameruna, koji je u prvom kolu izgubio od Rusije sa 40:18.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija