• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2021

19:28 >> 19:29

DEVOJKE, HVALA VAM! Srbija NAMUČILA OLIMPIJSKOG šampiona! Francuskinje DRHTALE pred našim RUKOMETAŠICAMA!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

DEVOJKE, HVALA VAM! Srbija NAMUČILA OLIMPIJSKOG šampiona! Francuskinje DRHTALE pred našim RUKOMETAŠICAMA!

Podeli vest

Rukometašice Srbije doživele drugi poraz na Svetskom prvenstvu

Devojke, svaka čast! Srbija jeste doživela drugi poraz na Svetskom prvenstvu, ostala bez šanse za četvrtfinale, ali ono što je pokazala četa Uroša Bregara uliva nadu da se rukomet u našoj zemlji vraća na velika vrata! 

Podmlađena reprezentacija Srbije namučila je olimpijskog šampiona i jedan od najmoćnijih sastava koje je svet ikada video - Francusku! Selektor Krombolc doživeo je "nervni slom" tokom duela sa našim devojkama, Srbija je imala nekoliko napada za vođstvo u finišu, čak i penal preko Tijane Radojević, ali nije htelo. Makar ne danas - 22:19 (9:12). 

Od starta se videlo da je Srbija i više nego motivisana da pruži žestoko otpor Francuskinjama, Jovana Risović je briljirala na golu, mučila olimpijske šampionke. Sa druge strane Jovana Stoiljković je diktirala tempo u napadu i izluđivala "trojke" u francuskoj odbrani. 

Foto: Starsportphoto©

 

Imala je Srbija tokom čitavog meča vođstvo, ali u odlučujućim momentima sve je stalo. Zadrhata je ruka mladim rukometašicama, Francuskinje su to umele da iskoriste, posebno Gras Zadi i odvede svoju selekciju u četvrtfinale Svetskog prvenstva. 

Srbiju je prevodila Tijana Radojević sa pet golova, Jovana Stoiljković postigla je četiri, a po dva su dodale Kristina Liščević, Marija Petrović i Aleksandra Stamenić. Sa druge strane, Zadi je brojala do pet, a Ugolin i Fopa do tri. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija