• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2021

19:24

PARTIZAN BEZ ŠANSE! Novi Beograd prvi finalista Kupa Srbije

Starsportphoto

Ostali sportovi

PARTIZAN BEZ ŠANSE! Novi Beograd prvi finalista Kupa Srbije

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su u finale Kupa Srbije pošto su večeras u polufinalu pobedili Partizan 8:5 (4:1, 1:2, 2:1, 1:1). na bazenu "Milan Gale Muškatirović"

Bio je ovo treći duel Novog Beograda i Partizana ove sezone i sva tri puta uspešniji su bili Novobeograđani.

Silovito je počeo tim Vladimira Vujasinovića i golovima Strahinje Rašovića, Draška Gogova, Dušana Mandića i Angelosa Vlahopulosa poveo sa 4:0.

Foto: Starsportphoto

Detalj sa meča

Ipak, izabranici Miloša Korolije uspeli su da se vrate rezultatski u meč i priđu na 4:3, ali je još jednom odlična odbrana Novobeograđana bila ključna.

Blistao je u trećoj četvrtini golman Novog Beograda Gojko Pijetlović, koji je odbranio peterac i time praktično pokrenuo ekipu u nastavku.

Ponovo su Gogov, Vlahopulos i Viktor Rašović doneli četiri gola prednosti, pa je Novi Beograd mirno priveo duel kraju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Draško Gogov sa tri postignuta gola, Angelos Vlahopulos je dva puta zatresao mrežu rivala, a po jednom su pogađali Strahinja i Viktor Rašović i Dušan Mandić.

U ekipi Partizana najbolji je Filip Radojević postigao dva gola.

Foto: Starsportphoto

 

U borbi za trofej ekipa Vladimira Vujasinovića igraće protiv boljeg iz duela Radnički Kragujevac - Crvena zvezda, koji je na programu od 19 sati.

Finale je u muškoj konkurenciji igra se u utorak od 19 sati, dok će se od 16.30 sati u vaterpolistkinje Vojvodine i Crvena zvezde boriti za trofej u ženskoj konkurenciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija