• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2021

09:24

ŠAMAR ZA HRVATE! Težak poraz pred meč sa Srbijom na EP!

Reuters

Ostali sportovi

ŠAMAR ZA HRVATE! Težak poraz pred meč sa Srbijom na EP!

Podeli vest

Nije dobro počelo po rukometnu reprezentaciju Hrvatske

Bez glavnih karika Domagoja Duvnjaka i Ivana Martinovića koji igraju u Bundesligi, protivnik Srbije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva poražen je u prijateljskom meču u Poreču od Slovenije – 26:33.

Nedavno je kapiten Domagoj Duvnjak istakao da je ovaj tim Srbije jako opasan, a sada je jasno zašto se pribojavaju "orlova".

Meč u Celju su za Hrvate obeležili Luka Šebetić i Luka Cindrić sa po pet golova, ali je samo u prvom poluvremenu ekipa Hrvoja Horvata uspela da drži priključak.

- Završili smo drugu fazu priprema koja je bila dosta naporna. Jedva čekamo završni deo priprema kad nam se priključuju "Nemci". Poraz od Slovenije je tu, možda nerealno visok na kraju, pustili smo, dali priliku svim igračima koji su bili na okupljanju pa smo se raspali u zadnjih desetak minuta - rekao je selektor Hrvatske posle meča.

Foto: reuters

 

Do kraja priprema Hrvate očekuju pripreme protiv Bosne i Hercegovine i Rusiji, a sada će im se pridružiti i rukometaši iz nemačkog prvenstva. 

Prvi meč na Euru odigraće 13. januara protiv Francuske, a dva dana nakon toga sledi meč sa Srbijom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija