• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

21:45

DVE GODINE BEZ PORAZA! Đerona je ČUDOTVORAC! Srbija OŽIVELA pod španskim stručnjakom!

Ostali sportovi

DVE GODINE BEZ PORAZA! Đerona je ČUDOTVORAC! Srbija OŽIVELA pod španskim stručnjakom!

Podeli vest

Selektor rukometaša Srbije Toni Đerona zadovoljan je izdanjem svoje ekipe na startu Evropskog prvenstva

Srbija je savladala Ukrajinu na startu Evropskog prvenstva sa 31:23, a Orlovi su uprkos svim problemima ostavili izuzetno dobar utisak na premijeri. 

Sigurno da su igrači zaslužni za uspehe, ali čovek koji je preokrenuo čitavu situaciju u nacionalnom timu je španski selektor Toni Đerona. Orlovi nisu poraženi tačno dve godine, a poslednji poraz upisali su 13. januara 2020. godine u Gracu. 

Trener francuskog Šatra sada ima bilans od sedam pobeda i zlata vredan remi protiv Francuske u Kreteju kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Foto: Starsportphoto

Nije poznat Đerona kao preterano rečit čovek, njegova dela vide se na terenu, pa je tako bilo i posle Ukrajine. Španac je bio izuzetno smiren kada je sumirao meč, ali je dodao da je pobeda došla lakše nego očekivano. 

- Nije billo lako. Ukrajina ima dobre igrače, ali uspeli smo da ostavrimo naše zamisli. Važna pobeda za nas. Nije bilo lako prethodnih dana, kako u Staroj Pazovi, tako i po dolasku u Segedin. Situacija sa korona virusom nas je poremetila. Zavodoljan sam kao je ekipa reagovala. Sada je fokus na Hrvatskoj. Znamo šta nas očekuje, ali treba da se odmorimo, da spremimo dobro taj meč - kratak je bio Đerona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija